Un lucru este clar pentru toți fanii emisiunii Survivor România și anume că Zanni și Elena Marin nu se aveau deloc la suflet. Vedetele au avut multe momente în care se certau, în care refuzau să își mai vorbească și, de asemenea, unele în care își făceau acuzații grave unul celuilalt. După terminarea emisiunii, noi detalii ies la iveală despre foștii Faimoși, iar cel care a făcut dezvăluri șocante despre dansatoare  a fost chiar rivalul său din concurs.

Zanni a aruncat bomba în direct

În urmă cu doar câteva ore, câștigătorul trofeului emisiunii de la Kanal D a mers la Teo Show, unde s-a distrat împreună cu câțiva dintre foștii colegi, dar și unde a făcut declarații bombă despre Faimoasă. Se pare, că într-un anumit moment al competiției, el a simțit nevoia să o atingă pe colega sa de echipă și din câte a povestit el, nici Elena Marin nu dădea vreun semn că nu i-ar plăcea, așa că a continuat.

Având în vedere cât de multe certuri au existat între ei, nimeni nu se aștepta la o asemenea dezvăluire venită din partea lui Zannidache, Faimosul care a reușit să îi cucerească pe cei de acasă cu sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată.

„Nu doar că am luat-o în brațe, am si pus mâna direct, m-am dus direct la țintă. Nu ai să crezi cu cine! Ei su fost martori. Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape. I-am pus mana pe posterior Elenei Marin, cand ne-am dus după traseu să ne spălăm. Erau mai mulți acolo și mi-a zis să îi dau cu apă că avea nisip pe spate. Era și Sebi și se uita la mine, Cosmin, Ștefan. Și mă uitam la ea, am vazut ca e asa jucausa si i-am spus „vezi ca ai nisip și pe fund” si a zis „pai spala-ma” si am pus mana acolo și nu doar am dat cu grijă, am pus ambele maini. Chiar era foarte mult nisip acolo. Sunt băiat săritor”, a declarat marele câștigător al acestui sezon.