Sandra Izbașa și Răzvan Bănică formează un cuplu de ceva timp, iar în urmă cu un an și-au unit destinele. Momentul a fost unul special, emoționant și le-a adus lacrimi în ochi celor doi. Cum a fost cerută în căsătorie Sandra Izbașa.

Recent, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au fost invitați în cadrul unui podcast, unde au vorbit despre numeroase subiecte, dar și despre relația lor. Cei doi au povesti cum a avut loc cererea în căsătorie și cum a decurs totul.

Se pare că, Răzvan Bănică a vurt să iasă totul ca la carte, însă soția sa a fost prea nerăbdătoare și i-a stricat puțin planurile. Acesta a compus o melodie specială pentru Sandra Izbașa, mai exact o melodie-cerere pe care aceasta trebuia să o asculte până la capăt, iar la final să primească răspunsul.

„Ca un creator ce sunt, am simțit că nu-mi respectă creația. Nu poți, după 15 secunde, să zici: stai măi, un pic, ce e asta, e o cerere în căsătorie? Am dat play de șase ori la piesa aia numai ca să o asculte până la capăt. A durat 20 de minute pentru că voiam să asculte piesa până la final și la final să scot inelul și s-o întreb. Într-un final, a ascultat melodia, i-am oferit inelul și am plâns, atât ea, cât și eu”, a spus Răzvan Bănică

Moment emoționant! Cum a cerut-o Răzvan Bănică în căsătorie pe Sandra Izbașa. „Am plâns…”
Instagram

Ana Baniciu, rol de Cupidon

Acum au o relație frumoasă și o căsnicie fericită, iar pentru toate aceste lucruri Sandra Izbașa și Răzvan Ciobanu trebuie să îi mulțumească Anei Baniciu. Tânăra a fost cea care le-a făcut cunoștință și a jucat rolul de Cupidon.

 „Acum fix un an le făceam cunoștință lui Bănică și Sandrei Izbașa, doi prieteni foarte buni de-ai mei. S-au plăcut de câteva ori când s-au văzut și am fact o combinație pe viață, se pare, de data asta. Astăzi se căsătoresc și eu sunt extrem de mândră și emoționată. Îmi tremură mâinile. E o zi frumoasa de sărbătoare, îi iubesc pe amândoi și mă bucur extrem, extrem de mult că și-au unit destinele și că ei de azi sunt o familie”, a spus Ana Baniciu, chiar în ziua nunții celor doi.