Casa de modă Nina Ricci a oferit spectatorilor săi o prezentare inedită la Săptămâna Modei de la Paris. 

Vinerea aceasta, brandul și-a lansat colecția de primăvară-vară 2020. Prezentarea s-a remarcat prin diferite ținute extravagante, precum și prin accesorii deosebite. Nina Ricci a oferit un nou sens idei de pălării și genți.

Cele mai impresionante piese au fost pălăriile de plastic supra-dimensionate, care semănau izbitor cu niște găleți. Aceste accesorii au fost puse impreună cu diferite ținute, fiind disponibile în toate culorile curcubeului. Deși unele păreau să fie făcute simplu din plastic, altele păreau să fie confencționate din alte materiale deosebite,  având un aspect delicat, asemănător cu mătasea.

Modelele care nu au purtat pălării, au avut poșete făcute pe același model asemănător cu gălețile. Acestea aveau însă un aspect mai modern, având atașate mânere din piele.

Accesoriile supra-dimensionate au fost un nou trend întâlnit pe tot parcursul prezentării de modă. Unele dintre modele au purtat ochelari giganți, cu lentile rotunde.

Cu toate acestea, nu este foarte clar dacă gențile și pălăriile vor fi disponibile pentru achiționare. Nina Ricci nu a oferit detalii despre acest aspect.