Pentru a înțelege semnalele moderne de atracție nonverbale și știința flirtului, este util să ne uităm la istoria de unde vine limbajul nostru corporal

Există multe lucruri pentru a face o primă impresie grozavă.

Pentru unii oameni, a se pune acolo în prezent și iubire este o briză. Alții însă, le este mai greu să activeze farmecul. Arta de a cuceri oamenii este o abilitate pe care toată lumea trebuie să o învețe pentru a merge înainte în viață, dar a ști ce trebuie spus nu este întotdeauna ușor. Și asta devine și mai greu atunci când încerci să faci o conexiune romantică. Pentru a vă ajuta, am creat un ghid despre cum să atragem fiecare semn zodiacal, în funcție de preferințele, antipatiile și limbajul iubirii.

12.Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Modalitatea nr. 1 de a cuceri fiecare semn zodiacal. Sigur le vei captura atenția
Pixabay

Berbecii sunt foarte competitivi și le place să joace terenul în dragoste. Având în vedere asta, cel mai bun mod de a atrage unul ar fi să joci greu pentru a obține. Acest lucru nu numai că le va stârni interesul, ci le va alimenta și nevoia de a realiza. Poziționându-te drept premiul suprem de neatins, îi vei menține investiți, dar asigură-te că le dai șansa să te prindă în cele din urmă. Berbecul se va descuraja și va trece la o nouă cucerire dacă va simți că ești prea departe din liga ta.

11.Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru a atrage un Taur, trebuie doar să fii atent la nevoile lui și să le arăți că te gândești la ei. Fiind semnul guvernat de Venus romantică și senzuală, acest semn de pământ încăpățânat are o latură secretă moale. Când un Taur vede cât de atent ești, pereții lor înalți în mod normal se vor prăbuși. Vorbirea este ieftină atunci când vine vorba de a câștiga încrederea unui Taur. Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele și vei ști că le-ai cucerit atunci când vor începe să-ți răspundă bunătatea și afecțiunea.

10.Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Sociabili și fermecători, Gemenii sunt cunoscuți pentru tendința lor la capacitatea de a lucra în cameră. Conduși de Mercur, planeta care influențează comunicarea, Gemenii au un mod cu cuvintele lor.

În relații, le place să sară peste discuțiile și să se scufunde direct în a vorbi despre cele mai mari mistere ale vieții. Cel mai bun mod de a atrage un Gemeni este să apelezi la latura lor intelectuală. Opiniile lor despre lume înseamnă foarte mult pentru ei și pentru identitatea lor. Așa că sunt adesea atrași de un partener căruia îi pasă la fel de mult să-și spună părerea ca și ei.

9.Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este cunoscut pentru că este dulce și sensibil în fiecare aspect al vieții. În relații, ei prosperă cu un partener căruia nu îi este frică să ajungă adânc în emoțiile lor. Pentru a atrage un Rac, asigurați-vă că sunteți sincer cu el. Ei adoră absolut conversația autentică și vulnerabilă și le va arăta că ești accesibil.

Fiind deschis cu sentimentele tale față de un Rac, vei demonstra că poți avea încredere în inima lui. Și această trăsătură este pur și simplu irezistibilă pentru ei.

8.Leu (23 iulie-22 august)

Leul este cunoscut pentru că este hoțul zodiacului în lumina reflectoarelor, dar e mult mai mult decât se vede. Acest semn de foc pasional este, de asemenea, unul dintre cei mai loiali și mai protectori din grup.

Un Leu va fi instantaneu atras de tine dacă vei lăsa strălucirea ta naturală să treacă. Le va dovedi că sunteți încrezător și acesta va fi primul lucru care le va atrage atenția într-o cameră plină de oameni. Când vine vorba de a-i cuceri cu adevărat, Leului îi place întotdeauna să fie admirat. Așadar, dacă strecurați un compliment (sau două) în timpul unei conversații – sau în fața unui grup de oameni – sigur că le veți mângâia ego-ul și deveniți noua lor persoană preferată.

7.Fecioară (22 august – 23 septembrie)

Deși ar putea părea timide la început, Fecioarele sunt foarte deosebite și pline de păreri când vine vorba de întâlniri. Acest semn de pământ senzual nu-i place să facă compromisuri, probabil pentru că se susțin la un standard chiar mai înalt decât îi susțin pe alții.

Dacă vrei să cucerești o Fecioară, trebuie să-i acorzi atenție. Acest semn practic are inima unui visător și vă va ține seama dacă le puneți întrebări serioase și detaliate despre aspirațiile și pasiunile lor. Depunând efortul de a învăța cu adevărat despre ele, Fecioarei îi arată că sunteți implicat pe termen lung.

6.Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Distracție, cochetă și fabuloasă. Balanța adoră viața bună. Acest semn de aer fermecător este cunoscut pentru dragostea lor pentru spontaneitate. Iar cu Venus, planeta romantismului și a atracției, ca conducător planetar, Balanța știe să joace terenul mai bine decât oricine.

Când vine vorba de dragoste, cel mai important lucru pentru o Balanță este să se distreze și să trăiască momentul. Pentru a-i atrage, ar trebui să le arăți cât de ușor și flexibil ești. Dacă văd că mergi cu fluxul atunci când planurile se schimbă imediat, ei vor fi inspirați de atitudinea ta relaxată. Balanța știu că oamenii care sunt spontani și iubitor de distracție vor apela la nevoia lor de a amesteca lucrurile. Schimbați-vă planurile împreună le va arăta că sunteți în stare de rău pentru orice.

5.Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionii sunt cunoscuți a fi jucători și le place să-și folosească aura misterioasă în avantajul lor. Este greu de știut cu adevărat ce va cuceri un Scorpion pentru că le place să-și țină emoțiile aproape de piept. Cu toate acestea, atunci când decid că sunt logodiți, un Scorpion te va face să-ți demonstrezi sentimentele pentru ei.

Dacă un Scorpion îți spune că este interesat de tine, nu juca niciun joc cu inima lui. Amintirea conversațiilor pe care le împărtășești împreună cu aspirațiile lor îi va arăta Scorpionului pe care încerci să-l curtezi că ești serios în privința lor. Și odată ce le-ai câștigat încrederea, ei tind să fie profund romantici.

4.Săgetător (23 noiembrie – 22 dec.)

Nu există nimic convențional în modul în care Săgetătorul abordează viața. Cunoscuți pentru nevoia lor de libertate și dragostea pentru aventură, nu sunt genul care se stabilește într-o relație tradițională.

Ei caută pe cineva care să intervină ca copilotul lor în aventura vieții. Pentru a atrage un Săgetător, trebuie să-ți împărtășești pasiunile cu ei. Vorbește cu ei despre visele tale și despre toate lucrurile pe care vrei să le realizezi în viață. Spune-le despre hobby-urile tale și despre ce speri să înveți. Ei vor vibra imediat cu ambiția ta și vor dori să facă parte din viața pe care ți-o creezi. Și dacă le poți arăta același sprijin față de obiectivele lor, ei nu îți vor putea rezista.

3.Capricorn (23 decembrie – 20 ianuarie)

Când vine vorba de relații, Capricornilor nu le place să se încurce. Acest semn responsabil și direct îi place să abordeze relațiile ca pe un acord de afaceri. Unii ar putea crede că nu este romantic. Dar pentru un Capricorn, este important să afle că persoana cu care doresc să se întâlnească are potențial pe termen lung înainte de a lăsa lucrurile să devină serioase.

Dacă încercați să atrageți unul, asigurați-vă că sunteți sincer cu privire la valorile dvs. Împărtășește-ți așteptările pentru relație devreme și fii direct cu privire la ceea ce este nevoie pentru a fi fericit într-o relație. Capricornul vă va respecta sinceritatea și onestitatea. Iar asta îi va face mai ușor să decidă dacă sunteți sau nu o potrivire viabilă.

2.Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Unic și imprevizibil, Vărsătorul este un alt semn care adoptă o abordare neconvențională a întâlnirilor și căsătoriei. Acest semn de aer fermecător are un grup mare de prieteni, mulți dintre care provin din medii foarte diferite ale vieții.

Deoarece prietenii unui Vărsător sunt atât de importanți pentru fericirea lor, nu este neobișnuit ca vreo relație semnificativă a lor să înceapă ca o prietenie. Pentru a atrage un Vărsător, fii prietenos și deschis la minte. Le place când oamenii își arată părțile ascunse ale personalității lor și acele mici ciudații îl vor face pe un Vărsător să se îndrăgostească de tine.

Cel mai important lucru pentru un Vărsător în orice relație este să simți că îi apreciezi compania, așa că începe prin a forma o prietenie și vezi unde te duce relația ta.

1.Pești (19 februarie-20 martie)

Nu în ultimul rând este Peștii dulci și sensibili. Ca semn de apă, Peștii caută mereu o poveste de poveste – cu partenerul lor ales jucând prințul (sau prințesa) fermecător! Peștii își poartă inimile pe mânecă, așa că tind să se îndrăgostească rapid.

Din acest motiv, Peștii prosperă în relațiile cu alte semne sensibile emoțional. Pentru a atrage unul, încercați să faceți apel la latura sa artistică cu muzică, artă sau alt mediu creativ.

S-ar putea să te simți prost când îți revarsă curajul într-o poezie de dragoste, dar partenerul tău Pești nu va mai iubi nimic! Un Pești pur și simplu vrea să știe că te gândești la ei și că îi primești la un nivel mai profund.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.