Moda în timpul carantinei

Dacă pentru majoritatea fashionistelor era un coșmar doar să se gândeasca la un outfit supradimensionat si lejer de casa, nu mai vorbim de super accesoriul – masca de fata.
Dar , realitatea își face propriile reguli, iar cei mai avansati influenceri prefera acum „Costumul velur ”.
Mulți stiliști sunt de acord că moda nu mai fi aceeași. Cineva dă vina pe revizuirea valorilor, cineva se bazeazăpe pe previziuni extrem de pesimiste ale viitorului , iar cineva ca să fiu sinceră ,pur si simplu adoră pijamalele ”eterne” si puloverele supradimensionate.
În orice caz , un lucru este foarte clar : Moda 2020 s-a concentrat pe haine confortabile și se pare că aceasta tendință va continua și în 2021.

MINIMALISMUL , CONSUMUL CONȘTIENT ȘI LIBERTATEA ÎN MIȘCARE , ACESTEA SUNT ADEVĂRATELE TENDINȚE ALE MODEI ÎN ANUL 2020

Datorită carantinei , tot mai mulți oameni devin fani ai lejerității, iar această tendință se aplică nu numai la costume si pulovere , ci și la rochii , pantaloni si chiar….. pantofi . Atentie! Încălțările grunge sunt acum in top.
Oamenii nu cumpără haine noi pentru a sta acasă și dacă o fac , atunci trebuie să fie comode.
Astfel, magazinele de îmbrăcăminte și site-urile care își vor păstra pozițiile până în toamnă vor fi concentrate în principal pe costume confortabile și haine sport. Toate mărcile și retailerii nu pot decât să spere că într-o lume care nu va fi niciodată la fel , chiar și dupa COVID-19, oamenii poate vor reveni la moda.

CARANTINA , TIMPUL PENTRU CUMPĂRĂTURI ???

Mulți dintre retaileri giganți și-au închis deja magazinele din SUA și piețele europene majore, iar unii înregistrează reduceri maxime pentru colecții cele mai noi.
Așadar , dacă există dorință și bani acum este un moment minunat pentru a îmbogați garderoba cu lucruri ale unor marci celebre la cele mai mici prețuri.
Potrivit lui Steve Sadov, consilier senior al Mastercard și fost CEO al Saks de pe Fifth Avenue, majoritatea comercianților de retail pur și simplu nu au cantitatea necesară de haine confortabile pentru acasă în colecțiile lor. De aceea încearcă să vândă cumva mostre de îmbrăcăminte cumpărate pentru sezon. Însă Steve Sadov este sigur că pijamalele, îmbrăcămintea și alte haine cât mai confortabile vor fi achiziționate pentru sezonul următor, iar aceasta va fi noua față a modei 2020-2021.

 

Stilist: Elena Andreianu

Avertisment dur al Poliţiei Române

Avertisment dur al Poliţiei Române. Toţi şoferii trebuie să ştie

Jador

Jador a pus-o la punct pe Vulpița! Ce i-a făcut manelistul: