Mitică Popescu este un adevărat veteran al televiziunii. În acst moment are nici mai mult nici mai puțin decât 84 de ani și pare că nu are de gând să se oprească aici în plan profesional. La această vârstă, actorul deține o energie de neînchipuit și nu se oprește nicio clipă din a munci.

În ciuda faptului că ne aflăm într-o situație destul de delicată din cauza pandemiei de coronavirus, marele actor nu se lasă din a fi prezent în continuare la emisiunea care l-a adus în casele tuturor românilor.

Mitică Popescu are 84 de ani acum și o poftă de viață și de muncă așa cum rar mai vezi! Vârsta nu reprezintă în niciun caz un impediment pentru actor. Așa că face cu drag tot ceea ce făcea și până acum. Astfel continuă să-și onoreze emisiunea de pe TVR. Drept dovadă, maestrul merge la filmări ori de câte ori este nevoie și se declară a fi un neînfricat în fața virusului COVID-19.

Mitică Popescu a ajuns la vârsta de 84 de ani! Ce ocupație are actorul în aceste vremuri

Mitică Popescu a reluat filmările emisiunii ”D-ale lui Mitică”

După ce filmările emisiunii atât de dragă românilor ”D-ale lui Mitică” au fost anulate din pricina noilor reguli impuse în contextul pandemiei de coronavirus, acestea au fost reluate acum câteva luni. Mitică Popescu nu se lasă absolut deloc, căci deține o energie molipsitoare.

Bineînțeles, filmările s-au reluat alături de o bună organizare și igienă, pentru ca actorul să nu aibă absolut deloc de suferit, având în vedere vârsta înaintată. Drept urmare, Mitică Popescu ne invită să urmărim un nou sezon de reportaje și podești care te lasă perplex, relatate cu haz în emisiunea ‘D-ale lui Mitică’. Pentru realizarea filmărilor s-au făcut eforturi deosebite.

La 83 de ani, actorul Mitică Popescu a filmat în condiții speciale de igienă și protecție sanitară. Îndrăgitul actor este și acum un munte de energie şi este foarte încântat de reluarea filmărilor, conform anunțului producătorilor emisiunii.

Și nu, nici nu se află în izolare. Mitică nu uită să trăiască și să păstreze relațiile umane, astfel că acesta este zărit de multe ori alături de prietenii săi. Și asta nu e tot, pentru că iubitul actor pare că are și foarte mulă poftă de viață. Acesta a fost văzut în compania Constanței Economu. Cei doi s-au întâlnit la TVR.

Mitică Popescu, o pensie de rușine

În ciuda faptului că are o carieră lungă și înfloritoare, Mitică Popescu are o pensie foarte mică, mai exact 1.100 de lei lunar. Actorul are la activ cel puțin 50 de ani în câmpul muncii, iar această sumă o primește după o jumătate de secol de muncă și dedicare la superlativ.