Mitică Dragomir, vacanță de lux cu familia, în Dubai. Fostul președinte LPF nu s-a mulțumit să petreacă Revelionul acasă sau la munte, astfel că noaptea dintre ei l-a prins peste hotare. De asemenea, în prima zi din 2022, Mitică Dragomir și membrii familiei lui au luat masa într-un restaurant luxos din Dubai. 

1. Mitică Dragomir, vacanță de lux cu familia, în Dubai

Mitică Dragomir, vacanță de lux cu familia, în Dubai. La final de 2021, fostul președinte LPF a plecat într-o destinație exclusivistă, unde temperaturile sunt mult mai crescute.

Cum era de așteptat, Mitică Dragomir, alături de soția și copii, au ales să se relaxeze în unul dintre cele mai luxoase localuri din Dubai. Noi i-am surprins în plină acțiune și vă prezentăm, în exclusivitate, primele imagini cu Mitică Dragomir și familia lui, în timp ce luau masa la Amazonico, un restaurant cu specific spaniol.

Se știe că Mitică Dragomir stă foarte bine la capitolul financiar, așa că și-a permis anumite aroganțe. Mitică Dragomir se numără printre pensionarii ce nu trebui să își facă griji în legătură cu veniturile, drept urmare, el este destul de pretențios când vine vorba să se delecteze cu cele mai bune preparate.

2. Mitică Dragomir, pretenții uriașe la restaurantul în care a luat masa

Surse din apropierea acestuia ne-au declarat că Mitică Dragomir și membrii familiei sale au schimbat 3 mese până au găsit una care să le convină, la restaurantul Amazonico.

Se pare că aceștia au fost extrem de nemulțumiți și le-au cerut angajaților să le găsească rapid o masă unde să se simtă în largul lor.

Din video-ul de mai jos, se vede cum Mitică Dragomir ‘gesticula’ pe lângă ospătari, semn că a avut de comentat referitor la condițiile din local. În cele din urmă, Mitică Dragomir s-a așezat la masă și părea că s-a mai ‘relaxat’, în preajma familiei și a amicilor.

3. Mitică Dragomir, unul dintre cei mai bogați pensionari din România

Mitică Dragomir se numără printre pensionarii care nu se pot plânge de venituri. Acesta primește lunar o pensie cu mult peste medie, pe lângă asta având și afaceri de milioane, în domeniul imobiliar.

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Mitică Dragomir a dat cărțile pe față și a recunoscut ce venituri are. Acesta a mărturisit că în prezent a rămas cu o pensie de aproximativ 2.500 de euro.

 „Un pic peste 120 de milioane de lei, mi-au tăiat 70 de milioane din pensia specială. Păcat, erau buni și ăia. Nici pe ăștia nu-i consum.

Eu mănânc foarte puțin, nu beau, mă mai duc cu diverși tineri la o cafea sau cu Viorel Păunescu, ori la Adrian Thiess. 

Stau pe șantier toată ziua, chiar și-n frig, afară, pe un scaun, dar ce bine e! Dacă mi-e frică de ceva, mi-e frică de sărăcie! Munceam de mic de când răsare soarele.”, a declarat Mitică Dragomir, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.