Mitică Dragomir este unul dintre cele mai cunoscute nume ale fotbalului românesc. În ultimii ani însă, ușor ușor acesta a schimbat macazul și a intrat și în alt domeniu de activitate decât cel al sportului. Astfel, acesta a ajuns dezvoltator imobiliar și se laudă cu un proiect „bombă”.

Ansamblul lui rezidențial, rezistent la cutremur

Mitică Dragomir a intrat în afacerea  din domeniul imobiliar alături de fiul lui, Bogdan Dragomir. Aceștia au ridicat în nordul Bucureștiului un ansamblu rezidențial de lux.  Fostul fotbalist se laudă cu un proiect de calitate în acest sens. Profitând de contextul cu seismul care a speriat Bucureștiul ieri, acesta și-a promovat apartamentele „anti seism”.

Cel care i-a făcut reclamă pe rețelele de socializare este nimeni altul decât Paul Nicolau, alias Pescobar. Antreprenorul a dezvăluit că s-a lăsat convins de Mitică Dragomir pentru a-și achiziționa un apartament în blocul respectiv. Fostul patron de club sportiv a dezvăluit de ce sunt rezistente la cutremur apartamentele realizate în complexul lui.

Acestea ar avea 70 de kg de fier beton pe metru pătrat. În acest sens, construcția este una trainică, sigură în fața unor astfel de calamități.

Sursa foto: Social media

Am folosit un material din străinătate, mult mai scump decât cărămida. La cărămidă, 40 % e aer. Eu fac blocuri nu glume.” A spus Mitică Dragomir.

Cât a investit Mitică Dragomir în imobiliare

Proiectul derulat în prezent de familia Dragomir se ridică la 14 milioane de euro fără TVA. În trecut însă, fiul lui Mitică Dragomir, Bogdan Dragomir a dezvoltat și alte ansambluri rezidențiale, toate în sectorul 1.

Prețurile sunt pe măsură

Mitică Dragomir se laudă cu cele mai bune materiale de construcții utilizate în noul lui proiect. Cum era de așteptat, prețurile sunt însă pe măsură. Un apartament cu 5 camera în ansamblul lui rezidențial ajunge la prețul fabulos de 300.000 de euro. De altfel,  locuințele mai mici pornesc de la 150.000 de euro.