Reclamă
Reclamă

Mitică Dragomir a decis să fie din ce în ce mai sincer în ultima vreme și nu se ferește să discute cele mai aprinse subiecte ale momentului. După ce a dezbătut problema Simonei Halep, Mitică Dragomir nu s-a putut abține să nu își exprime părerea sinceră și tranșantă despre ceea ce se întâmplă în viața lui Irinel Columbeanu.

Ceea ce se întâmplă cu Irinel Columbeanu este greu de descris. Afaceristul a obișnuit publicul din România cu apariții excentrice, cu o viață de lux, dar se pare că toate sunt de domeniul trecutului. Irinel a rămas fără nimic, la propriu și la figurat și aproape că poate număra pe degetele de la o mână persoanele care îl vizitează.

Irinel Columbeanu este la azil și, în ciuda faptului că nu era tocmai ce își dorea pentru bătrânețea lui, este, cu siguranță, cea mai bună variantă pentru el. Columbeanu a ajuns la concluzia că la greu nu îi este nimeni aproape, nici măcar femeile care stăteau la brațul lui în vremurile bune.

Mitică Dragomir, despre decăderea lui Columbeanu. „Irinel n-a făcut bani, a cheltuit banii lăsați de taică-său
Social media

Mitica Dragomir, mai sincer ca niciodată

Mitică Dragomir, la fel ca multe alte persoane din lumea mondenă și nu numai, este dezgustat de ceea ce se întâmplă, în prezent, cu Irinel Columbeanu. Mitică nu s-a putut abține și a pus punctul pe i, recunoscând faptul că și Irinel Columbeanu are vina lui.

Reclamă

„În momentul când îți pui toate ouăle într-un singur coș, s-ar putea să-ți cadă coșul și nu mai ai ce mânca. Așa a făcut Columbeanu, a băgat toți banii într-o afacere. Irinel n-a făcut bani, a cheltuit banii lăsați de taică-său. Și el și doamna lui.

Nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire, ci faptul că are o boală necruțătoare. E incipient acum, dar are un pic de Alzhaimer. Nu-mi place că l-au luat la mișto. Toată joaca asta costă bani.”, a spus Mitică.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro