Eu am o intoleranță mare la durere. Atunci când am văzut cât de tare doare și cât de isteric plângeam m-am speriat. Keo s-a speriat.

Misty a avut parte de un accident casnic ce a trimis-o direct la spital. Din cauza unui moment de neatenție, partenera lui Keo a ajuns la un pas de tragedie. Aceasta a suferit un accident în propria casă și a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Ce a pățit Misty?

Misty a tras o sperietură pe cinste în urmă unui accident casnic. Mai exact, iubita lui Keo cobora scările în casa și a alunecat. Aceasta a tras o căzătură serioasă și a ajuns la spital. Se pare că scările din casa acestora sunt destul de alunecoase, însă Misty a căzut din cauza unui moment de neatenție. Atenția blondinei a fost distrasă de telefon, așa că nu a mai fost atentă pe unde calcă.

În urma căzăturii, Misty s-a ales cu o entorsă serioasă. Durerile au fost atât de mari încât au trimis-o al spital. Medicii au avut grijă de ea, însă urmările căzăturii se resimt destul de mult.

„Mai mult ne-am speriat pentru că am căzut destul de grav. Dar e ok, am făcut câteva terapii care au grăbit puțin vindecarea. Coboram scările, avem o scară destul de alunecoasă și se alunecă foarte ușor atunci când ai și o șosetă pe picior. De data aceasta s-a întâmplat din pură neatenție. De multe ori când cobori și urci aceleași scări zilnic ai intenția să crezi că tu cunoști fiecare pas pe care îl faci.

Mărturisesc că eram cu ochii în telefon. Tocmai ce primisem un mesaj și nu am fost atentă unde pășesc. Am avut senzația că urmează ultima treaptă și am pășit larg, crezând că pășesc pe parchet. Nu a fost o căzătură simplă. Mi-am sucit piciorul și a trosnit. Eu am o intoleranță mare la durere. Atunci când am văzut cât de tare doare și cât de isteric plângeam m-am speriat. Keo s-a speriat. Acum sunt bine. S-a umflat foarte tare și s-a învinețit foarte tare. Am fost la câteva analize. Din fericire a fost doar o entorsă de gradul II.”, a declarat Misty, la Antena Stars.

Misty, accident casnic grav! Partenera de viață a lui Keo a ajuns de urgență la spital. „Plângeam isteric…”
Instagram

Misty și Keo, gata de nuntă

De mai bine de opt ani de zile, Misty și Keo formează un cuplu. Cei doi au împreună o fetiță, iar în urmă cu cinci ani s-au logodit. Deși cerere în căsătorie a fost făcută, nunta a tot fost amânată. Însă, aceștia nu mai au de gând să aștepte, iar cel mai probabil anul viitor o să organizeze și nunta la care visează de mult timp.

„Nu ne-am căsătorit în secret, dar avem de gând să facem pasul acesta. Nu a fost să fie! A fost pandemia. Cererea în căsătorie a fost într-un an, de ziua mea, atunci când am făcut 25 -26 de ani, acum având 32. Mi-a făcut petrecere surpriză, am ajuns acasă și când am crezut că s-au terminat toate surprizele, a urmat cererea în căsătorie.

Nu știu dacă anul acesta ne căsătorim, am avut multe lucruri de finalizat prin casă, curte, am avut alte priorități. Se va întâmpla curând pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă.”, a mai spus Misty.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.