Misha a ales să își uimească fanii zilele trecute cu noua sa înfățișare. Femeia a lucrat din greu la felul în care arată acum, dar este din ce în ce mai mulțumită de rezultate. Fosta soție a lui Connect-R este gata să cucerească din nou bărbații dornici de o relație.

Artista din România a mers la sală timp de o lună și rezultatele nu au întârziat să apară. Aceasta a făcut o mulțime de exerciții, printre care și cardio, ridicat de greutăți sau pur și simplu gimnastică. Misha declară că a avut nevoie de o lună de muncă intensă pentru a reuși să pună totul în mișcare.

După o lună de alimentație corectă, și doar PATRU antrenamente, corpul meu începe să capete o formă frumoasă!”, a scris Misha în dreptul fotografiei urcate zilele trecute pe Instagram.

Fanii nu au ratat ocazia și i-au transmis frumoasei cântărețe o serie de mesaje care mai de care mai frumoase. „Cea mai sexi și frumoasa femeie din RO. ”, „Dar mereu arăți superb”, „așa suflet, așa corp”, sunt doar câteva dintre comentariile la care Misha a răspuns cu drag.

Este un lucru știut faptul că artista nu a reușit mereu să arate atât de bine. Aceasta a suferit de problema kilogramelor în plus, mai ales după ce micuța ei a venit pe lume. Stresul și oboseala acumulată, o făceau să piardă imediat controlul kilogramelor. După ce s-a despărțit de Connect-R, femeia a început să pună mai mult accent pe ea însăși. Inițial s-a ocupat de sănătatea ei mentală, iar acum continuă cu sănătatea sa fizică.