Misha a făcut câteva schimbări în locuința sa.

Misha a făcut câteva schimbări în locuința sa și a uimit pe toată lumea cu noul design. Oricât de simplu ar părea, rezultatul este unul de efect, iar cântăreața este foarte fericită pentru ceea ce a făcut.

Misha este una dintre artistele apreciate din țară, având un public numeros. Aceasta este prezentă pe rețelele de socializare și împărtășește cu urmăritorii săi momente din viața sa. Într-o postare recentă de pe Instagram, a arătat modificările făcute în locuința sa, iar rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor.

Cântăreața și-a dorit un model pe peretele din living, deasupra canapelei. Deși pare un lucru mai complicat, aceasta a găsit un tapet care să o încânte vizual cu ajutorul unui designer de interior. Totul s-a realizat fără niciun efort  și fără niciun deranj în casă.

„Când m-am mutat, mi-am dorit tare mult să-mi fac un perete de genul acesta! Am găsit la @vladila.official această varianta mult mai practică, și nu a mai trebuit sa zugrăvesc sau să fac deranj in casa! Arată super real și efectiv nu îți dai seama ca e tapet!”, a scris Misha pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me)

Cum se înțelege Misha și fostul partener, Connect-R

Misha și Connect-R au divorțat după un mariaj de cinci ani. Cei doi au împreună o fiică, Maya căreia îi acordă toată atenția. Ei au păstrat o relație de prietenie, susținându-se reciproc pentru micuța lor.

„Are doi părinți, mergem toți trei. Deseori, parcul de copii e una dintre cele mai mari școli ale sinelui. Dacă oprești un copil din alergat și-l întrebi ceva, e posibil să nu te bage în seamă… În parcuri nu există separatism ideologic sau rasial. Important să descoperim că ceva în noi a rămas copil întotdeauna, mă refer la acel observator din noi.”, a spus Connect-R.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.