Misha este o femeie puternică și a demonstrat acest lucru de mai multe ori. Cântăreața a avut parte de un trecut dureros, dar a mers înainte. Ea și Connect-R au format un cuplu de nota zece, pe care toată lumea îl aprecia. Au avut parte de o iubire ca în povești, care din păcate s-a sfârșit mult prea repede.

Misha nu și-a găsit sufletul pereche nici acum

Artista este o fire optimistă căreia nu îi lipsește zâmbetul de pe buze, dar care a trecut prin clipe grele. Chiar dacă divorțul de cântăreț a afectat-o foarte tare, ea nu a lăsat ca acest lucru să se vadă. Multă vreme, nimeni nu a știut de ce au ales să meargă pe drumuri diferite, dar ea a dezvăluit apoi ce anume a dus la divorț. Nimeni nu se aștepta la una ca asta!

”Oricât de frumos ni se pare un om, nu ne îndrăgostim de frumusețea lui, ci de energia lui. Când energia aia se transformă în altceva, începem să o căutăm în alți oameni. Și o vom găsi. Pentru că ea circulă, nu rămâne dacă nu este hrănită. Deci nu de îmbătrânire și de pierderea frumuseții trebuie să ne facem griji, ci de pierderea propriei lumini”, scria Misha pe pagina sa de Instagram, acolo unde publică tot felul de mesaje despre viață, oameni, iertare, iubire, relații și prietenii.

Misha nu este gata să iubească din nou. Au trecut trei ani de la divorțul de Connect-R: ”Nu îți este frică de...”
playtech.ro

Au trecut mai bine de trei ani de când Misha și Connect-R au decis să se despartă. De atunci, eu nu au putut găsi alte persoane alături de care să își refacă viața. Din câte se pare, cântăreții trăiesc în aceeași locuință, doar de dragul fiicei lor. Au avut întotdeauna grijă ca micuței să nu îi lipsească absolut nimic și au fost mereu alături de ea.

Vedeta a dat din casă zilele acestea și a mărturisit, cu alte cuvinte, că nu poate iubi din nou. Îi este extrem de frică să nu sufere din nou și de aceea nu se poate îndrăgosti de un alt bărbat. Connect-R încă nu a mărturisit de ce a luat această decizie, dar probabil are aceleași motive ca și ea.

”Nu îți este frică de o nouă iubire. Îți este frică de vechea durere”, a scris Misha pe pagina sa de Instagram.