Misha este o mamă de nota zece. Vedeta are un copil din căsnicia cu Connect-R, pentru care ar face orice. Maya are parte de toată atenția ei, dar și a artistului. Chiar dacă au divorțat acum mult timp, ei locuiesc încă în aceeași locuință. Fac toate aceste sacrificii doar de dragul ei. Este un copil norocos pentru faptul că are alături de ea niște părinți precum ei.

Cel mai probabil, cântăreața încearcă să îi ofere fiicei sale tot ceea ce nu a avut ea în trecut. Nu vrea să facă aceleași greșeli pe care le-au făcut și ei. Este foarte atentă ca ei să nu îi lipsească nimic și muncește din greu pentru acest lucru.

Misha i-a iertat pe părinții ei

Se pare că persoanele care i-au dat viață au greșit enorm față de ea. Multă vreme nu a putut să îi ierte pentru unul dintre gesturile pe care le-a făcut, pe vremea când era doar un copil. Toate aceste lucruri au marcat-o pe blondină. Acum, după atât de mult timp, ea a găsit puterea să îi ierte pe părinții ei. Cel mai probabil, i-a iertat, dar nu va putea uita niciodată prin ce a fost nevoită să treacă.

Misha, marcată de întâmplările din trecut. Vedeta a reușit să își ierte părinții: "Ați căutat dragoste"
Instagram

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Misha este extrem de rezervată atunci când vine vorba despre viața personală. Cu toate acestea, ea și-a deschis inima în fața fanilor cărora le-a vorbit despre câteva lucruri care au marcat-o.

Părinții ei nu au reușit să fie alături de ea, atunci când a avut cea mare nevoie și nici să își arate sentimentele așa cum ar fi trebuit. Ea și-a sfătuit fanii să își ierte părinți, dând de înțeles că asta a făcut și ea.

”Iartați-vă părinții că nu v-au putut iubi așa cum aveați nevoie. Acum iertați-vă și pe voi că ați căutat dragoste în toate locurile greșite”, a spus Misha pe pagina sa de Instagram.