Misha nu mai are nevoie de nicio introducere. Fosta soție a lui Connect-R este una dintre cele mai atrăgătoare femei dim showbiz. Cântăreața știe cum să atragă toate privirile asupra ei și iubește să fie în centrul atenției. În plus, are un trup de invidiat și niște forme apetisante la care multe femeie doar visează.

Ori de câte ori are ocazia, ea le îndulcește privirile fanilor cu imagini de senzație. Reușește să stârnească imaginația bărbaților de fiecare dată. Imaginile sale fac furori pe rețelele sociale și adună mii de aprecieri. Nici de comentarii nu duce lipsă, pentru că fanii au grijă să îi facă zeci de complimente.

Misha, mai sexy ca oricând

Misha este o femeie de succes și o duce bine pe toate planurile. Artista și Connect-R au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. S-au plăcut, s-au iubit și au decis să se căsătorească, dar lucrurile nu au mers atât de bine pe cât sperau ei. Din păcate au ajuns să divorțeze, dar au rămas împreună de dragul fiicei lor.

Chiar și în momentul de față, cântăreții locuiesc în aceeași casă. Nu sunt un cuplu, dar asta nu îi împiedică să fie alături de Maya. S-a spus multă vreme că s-ar fi împăcat, iar o serie de imagini de pe Instagram demonstrează același lucru. Ei nu au confirmat, dar nici nu au negat aceste zvonuri. Zilele acestea, Misha a postat o imagine care le-a atras atenția tuturor.

Misha a încins spiritele pe Instagram. Cum s-a pozat vedeta: „Alexandra Stan, varianta mult mai bună”
Instagram

S-a pozat cu posteriorul bombat la vedere, iar internetul a luat foc. Mulți au comparat-o cu Alexandra Stan, doar că în versiunea ei mai bună. Comentariile s-au ținut lanț, iar vedeta nu poate decât să se bucure că este susținută de atât de mulți oameni.