De mai bine de un an de zile, Mirela Vaida trăiește cu teamă. După episodul în care o femei a încercat să îi spargă capul cu un bolovan, în direct, vedeta a fost victima și altor acte de răzbunare a acesteia. Recent, Antoanela Grigoraș, ce care îi vrea răul prezentatoarei, a pornit, din nou, la atac. De această dată i-a distrus mașina Mirelei Vaida, așa că vedeta a luat atitudine.

Mirela Vaida este revoltată de tot ce i se întâmplă. Pe lângă nesiguranța pe care o simte la orice pas, vedeta condamnă și oamenii legii care nu a făcut nimic până acum și au lăsat-o pe Antoanela Grigoraș în libertate. Însă, prezentatoarea de la „Acces Direct” nu se lasă și vrea să rezolve problema. Aceasta își dorește să se simtă din nou în siguranță și va apela, din nou, la oamenii legii, cu speranța că de această dată lucrurile se vor rezolva.

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap.

Domnul avocat Adrian Cuculis se va ocupa și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri. Cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale. Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției. Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba. Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare. Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă. Lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român.”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vida, la capătul puterilor! Ce decizie a luat după ce mașina i-a fost distrusă. Vedeta este hotărâtă să nu își lase agresoare să scape prea ușor
Social media

Ce au decis judecătorii în privința agresoarei?

Exact în ziua în care Antoanela Grigoraș i-a distrus mașina Mirelei Vaida, judecătorii trebuiau să decidă dacă femeia va ajunge, din nou, la Psihiatrie. Însă, pronunțarea a fost amânată, iar Antoanela Grigoraș a fost liberă să plănuiască atacul.

Recent, judecătorii au condamnat-o pe Antoanela Grigoraș în dosarul de distrugere a platoului „Acces Direct”. Femeia a primit  nouă luni de închisoare, cu amânarea pedepsei pe o perioadă de doi ani. Inițial, procurorii au clasat dosarul motivând că agresoarea nu are fi intenționat de fapt să îi facă rău Mirelei Vaida. Abia ulterior, când atacuri nu s-au oprit, judecătorii au dispus ca ancheta să fie reluată.