Mirela Vaida este o femeie frumoasă, iar acest lucru nu îl spunem noi, ci fanele sale care o urmăresc la orice pas. Vedeta este un adevărat exemplu de urmat pentru multe femei din țara noastră. Are foarte mult succes în plan profesional și se pare că excelează și în plan persoal. Multe dintre acestea cred despre ea că arată foarte bine pentru vârsta ei și că nu ar avea nevoie de nicio intervenție, doar că vedeta nu este de aceeași părere cu ele. Prezentatoarea de la Antena 1 a avut mereu o problemă cu aspectul nasului său și acum are de gând să rezolve această problemă.

”Mi-a fost frică să mai încerc”

Fiind o femeie asumată, ea le-a povestit internauților ce urmează să se întâmple în doar câteva zile și a postat o imagine din cabinetului medicului care îi va face operație de rinoplastie pe care și-a dorește de ani de zile. Mirela Vaida a povestit că are nasul strâmb încă de când s-a născut, pentru că are o deviație de sept care o deranjează de la o vreme. A mai încercat acum 17 ani să rezolve acest lucru, dar nu a dat rezultate.

În momentul de față, blondina este mai decisă ca oricând, și-a luat inima în dinți și se va opera. Chiar dacă i-a fost frică să mai încerce după ce încercarea nereușită din trecut, a zis să își mai dea o șansă. Vrea să aibă un nas perfect, cârn, ca la 20 de ani și nu poate obține acest rezultat fără a face o rinoplastie. Va avea nevoie de o perioadă de recuperare și speră ca totul să fie bine.

Mirela Vaida vrea să își facă o operație estetică: ”Îmi trebuie doar timp pentru recuperare!”

 

”Cred ca știți ce nas strâmb am, din naștere! 🥺 M-am născut cu o deviație… de sept! 😀 Am încercat să o repar, prin operație cu „dalta si ciocanul”, în urmă cu vreo 17 ani! A ieșit și mai stramb! Și uite așa, mi-a fost frică să mai încerc. (…) Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!”, a scris ea pe Instagram.