Ce planuri mai are prezentatoarea TV?

Mirela Vaida a recunoscut! Ieri a ajuns pentru prima dată în Delta Dunării. A rămas pur și simplu fascinată de peisajele de poveste ale locului. Prezentatoare de la Acces Direct și-a luat copiii și soțul și au plecat împreună în Delta Dunării. Bineînțeles, a împărtășit cu fanii imagini emoționante cu copiii săi.
Fără dar și poate, Mirela Vaida poate fi considerată cea mai îndrăgită prezentatoare TV de la noi din țară. Atunci când nu o vedem pe micile ecrane, blondina preferă să își petreacă timpul liber alături de familia sa.

Mirela Vaida a ajuns pentru prima dată în Delta Dunării

Mirela Vaida se poate mândri cu o familie împlinită din toate punctele de vedere. Pentru că a intrat în concediu, faimoasa vedetă TV a decis să meargă pentru prima dată cu familia ei în Delta Dunării, pentru momente de relaxare „ca la carte”.
Sursa: Instagram
Prezentatoarea TV a mărturisit pe contul său personal de Instagram, acolo unde a postat și primele imagini din vacanță, că, într-adevăr, i-au trebuit 40 de ani pentru a ajunge în Delta Dunării, dar este în totalitate fascinată de peisaj.
Mirela Vaida a spus, de asemenea, că drumul este unul destul de greu și complicat, dar a meritat. Cu atât mai mult, blondina susține că țara noastră este una dintre cele mai frumoase, iar Delta Dunării este o adevărată comoară.

Mirela Vaida, fascinată de Delta Dunării

Dacă alte nume mari ale showbizului românesc au ales destinații exotice, de lux, iată că Mirela Vaida dorește să exploreze frumusețile ascunse ale țării noastre, să le promoveze și să le arate și copiilor ei.
Pe de altă parte, din rolul de părinte, Mirela Vaida și-a propus să le arate copiilor ei, cel puțin o dată pe an, într-o vacanță, cât de frumoasă este, de fapt, România și ce locuri alese și fascinante are.
„Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o șosea mică, strâmtă, anevoioasă, cu multe accidente în sezon) dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul!
România, chiar daca n-ar avea nimic altceva de arătat, să aibă doar Delta Dunării, și tot ar merita să fie în top 3 destinații turistice la nivel european și mondial! Din păcate, nu e vina ei.. Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, unică. Mi-am propus ca anual, în fiecare vacanță, să explorăm împreuna cu familia câte o zonă turistică românească și să le spun copiilor ce țară minunată, ce locuri alese și ce oameni binecuvântați avem aici! România, ești fascinantă”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.
Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.