Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Aceasta este mereu foarte veselă, foarte energică și umple de voie bună orice loc în care apare. Cu toate acestea, ce relație are, de fapt, Mirela Vaida cu soacra ei? Se pare că îndrăgita prezentatoare a spus tot adevărul!

Mirela Vaida nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o artistă desăvârșită, cu foarte mult talent. Pe lângă acest lucru, este și o orezentatoare foarte iubită de telespectatori, dat fiind faptul că această meserie i se potrivește ca o mânușă. Se pare că este împlinită atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Este mama unor copilași minunați și este o soție care are toate calitățile. Toate bune și frumoase până aici. Dar ce relație are, de fapt, Mirela Vaida cu soacra ei?

Mirela Vaida, tot adevărul despre relația pe care o are cu soacra ei, de fapt

Se pare că acestea se înțeleg foarte bine, gătesc împreună și se ajută una pe cealaltă. Au o relație foarte bună. Aceasta are grijă de cei mici cât timp Mirela este la muncă, iar treburile casnice sunt împărțite astfel încât totul să fie în plină armonie.

”Ne-am împărțit, eu stau afară cu copiii, la plajă, şi ea se ocupă de curățenie. Nu poate nici ea singură, este destul de extenuant să stai acasă cu trei copii cu vârste şi nevoi diferite şi cu program diferit. Mai ales că soacra mea a fost zeci de ani profesor, este destul de obosită. Gătim împreună sâmbăta, iar de când a venit la noi a învățat să gătească pe gustul nostru. Ne înțelegem bine în bucătărie, lucrăm repede, organizat. În rest, are timpul ei, se joacă diverse jocuri de strategie, se uită la Star Trek, are cărțile şi liniştea ei. Am ajuns la un echilibru după aceste luni petrecute împreună. Sigur că îți dă o siguranță soacra; dacă vreau să plec de acasă câteva ore, îmi dau seama că soțului meu îi este foarte greu cu trei copii.”, a mărtisit vedeta în cadrul unui interviu.

”Nu-mi pune soacra mea bețe în roate!”

Chiar și așa, ca în orice familie, mai există și mici neconcordanțe. Se pare că cele două se mai și contrazic, dar niciuna dintre ele nu pune la suflet aceste nesemnificative neînțelegeri.

”Nu-mi pune soacra mea bețe în roate! Noi am hotărât să vorbim, să ne spunem tot ceea ce ne supără. Sigur că ne mai contrăm, cum se întâmplă peste tot, eu îi mai dau replica, ea nu face asta, dar se duce în camera ei. Când ştiu că a plecat fără niciun cuvânt, ştiu că s-a supărat, însă reușim să trecem repede peste. Ea e o tipă foarte deschisă şi tinerică în gândire. Nu se vede că e profesoară, în sensul că nu stă cu gura pe copii.”, a mai spus Mirela Vaida.