Surpriza inedită a Mirelei Vaida pentru fanii ei.

Mirela Vaida a făcut un nou anunț pentru toții fanii care îi îndrăgesc muzica și o ascultă. De la primele ore ale dimineții, Mirela le-a spus fanilor că ziua ei a început excelent. Se pare că prezentatoarea de televiziune le va pregăti fanilor o surpriză alături de Armin Nicoară. 

Mirela Vaida le-a dat fanilor o veste care i-a dat pe spate! Se pare că prezentatoarea de televiziune le-a pregătit internauților o surpriză, alături de nimeni altul decât Armin Nicoară. Se pare că atunci când nu apare pe micile ecrane, Mirela Vaida face ce îi place ei mai mult, să cânte.

social media

Noua surpriză a Mirelei Vaida pentru fanii săi

În jurul orei 04:30 dimineața, Mirela Vaida și Armin Nicoară au pășit pe nisipul de pe plaja Mării Negre. Aceștia se aflau în Constanța pentru a filma videoclipul pentru surpriza pe care prezentatoarea TV o pregătește pentru toți fanii lor.

Se pare că este vorba despre un colaj muzical ce conține numai muzică de petrecere. Se pare că prezentatoarea TV nu s-a mai putut abține și le-a dat internauților vestea cea mare.

Ce ținută a purtat Mirela Vaida

Pentru ca apariția ei în videoclip să fie excepțională, Mirela Vaida a purtat o rochie roșu-aprins, accesorizată cu o curea colorată. Ea a mai avut și câteva coliere, mai multe brățări, cercei rotunzi și o pălărie.

„Azi dimineață, la 4:30 eram pe plajă, la mare! Am prins cel mai frumos răsărit, ne-am bucurat de cele mai frumoase peisaje și pregătim cel mai fain colaj de muzică de petrecere, împreună cu proaspătul ginerică @arminnicoara ‼️ Am filmat, am dansat, am cântat și acum, ca totul omul serios, plecăm spre București, la serviciu! Abonați-vă la canalul meu de YTB și veți putea asculta curând ce v-am pregătit! Zi faină și la mulți ani, „Petru și Pavel”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida și Armin Nicoară au mai colaborat în trecut, tot pentru un colaj de muzică de petrecere.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.