În luna martie a acestui an, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, Mirela Vaida a schimbat prefixul. Vedeta a împlinit vârsta de 40 de ani, iar Mirela se simte foarte fericită în acest punct al vieții sale.

La această vârstă Mirela Vaida se poate bucura de o carieră de succes, dar și de o familie minunată. Mirela și soțul său, Alexandru Vaida au împreună trei copii, Carla, Vladimir și Tudor. Vedeta spune că se gândește serios că și-ar dori să-și mărească familia în viitorul apropiat. După cum chiar Mirela declară, cei doi au destul de des discuții cu privire la venirea unui nou membru în familie. În cazul în care ar rămâne însărcinată cu doi copii în același timp, prezentatoarea ar fi cu atât mai fericită.

Mirela se declară un om împlinit, atât din punct de vedere profesional, dar mai ales personal.

„Ne-am mai dori un copil, poate chiar doi..”

Sursa: Social media

„Recunosc că nu m-aș opri aici. Și nici cifra 4 din fața vârstei mele nu mă oprește.Chiar mă gândesc serios și vorbesc cu soțul meu zilnic că ne-am mai dori un copil, poate chiar doi. Și dacă ar veni deodată n-ar fi nicio problemă! Pentru mine toate numerele acestea, 40 de ani și 3 copii, înseamnă de fapt esența vieții, împlinirea vieții.

Chiar sunt un om împlinit și fericit care nu mai are nimic de demonstrat nici în plan personal și cu atât mai puțin în plan profesional. Pentru că eu sunt acum acolo unde îmi doream să fiu la 40 de ani: să mă bucur de viață, de curtea mea, de animăluțe și, mai presus de toate, de cei trei copii care ne fac viața fericită și care ne dau sens în fiecare zi.” a declarat Mirela Vaida pentru TVMANIA

Mirela Vaida și Alexandru Vaida și-au unit destinele în luna noiembrie a anului 2009.