Mirela Vaida este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Este prezentatoarea uneia dintre cele mai celebre emisiuni de televiziune, „Acces Direct”, însă are și o familie foarte frumoasă. Reușește cumva să le facă perfect pe toate, fiind demnă de dragostea și admirația publicului său.

Relația dintre Mirela Vaida și soțul său, Alexandru, a fost mereu ferită de mediul public. Și-au unit destinele încă din anul 2009, însă fanii au avut rar șansa să îi vadă împreună. De cele mai multe ori, prezentatoarea tv își face singură apariția la evenimente și petreceri. Soțul ei preferă să rămână în umbră, admirând-o în tăcere. Dacă pentru Mirela televiziune este ceva de care nu mai poate trăi, Alexandru nu poate spune același lucru.

Anii au trecut peste cei doi soți, însă sentimentele lor au rămas la fel de puternice ca la început. Au o familie frumoasă și trei copiii minunați, deci se poate spune că sunt împliniți din orice punct de vedere.

Weekendul acesta Mirela și Alexandru Vaida au aniversat un moment important din viața lor. Cei doi au sărbătorit 11 ani de căsnicie, ocazie cu care vedeta a transmis câteva gânduri urmăritorilor săi din mediul online. Cu toate că nu îi stă în fire să “dea din casă”, acum a fost un moment deosebit pentru frumoasa blondă.

Mirela Vaida a sărbătorit … gătind

Mirela Vaida sărbătorește 11 ani de căsnicie! Cum a sărbătorit vedeta

Se pare că vedeta de la Antena 1 nu este doar o femeie de succes, ci și o gospodină deosebită. A găsit o grămadă de bunătăți, toate în timp ce soțul și copiii erau la cumpărături.

“Astăzi, împlinim 11 ani de căsnicie!!! 19.09.2009!! A plecat familionul în oraș, la cumpărături! Eu am rămas să sărbătoresc cum știu mai bine: la cratiță!! Așa că vă aștept la masă: supă de fasole verde, supă de găluște, tocăniță de cartofi cu afumatură, orez cu pui și ciuperci!! Hai, la mulți ani!!!! Tocmai mi-am pus un pahar de vin alb cu 3 cuburi de gheață!! Vă puup!” , a scris Mirela.