În urma aunui mesaj destul de concentrat, Corina Chiriac a menționat faptul că este cazul să se retragă, pentru o vreme, din televiziune. Aceasta prezenta emisiunea ”Opriți timpul” de pe Național Tv. Artista a ajuns să ia această decizie după ce a petrecut două luni în carantină. Se pare că a avut timp să-și pună în ordine gândurile. Pare-se că aceasta are alte priorități acum. Are o mare dorință de a-și scrie o carte care să aibă ca subiect propriia viață. Cine să o înlocuiască pe carismatica Corina Chiriac? O posibilitatea ar fi reprezentată chiar de prezentatoara de la ”Acces Direct”, nimeni alta decât Mirela Vaida.

Reclamă

Conform informațiilor oferite, candidează pentru postul de prezentator în locul Corinei Chiriac Diana Matei și Theo Rose. Diana Matei are vârsta de 38 de ani și face parte din Taraful Cleante. Theo Rose este o tânără de doar 22 de ani care este concurentă în cadrul emisiunii de pe Kanal D, ”Bravo, ai stil!”. ”Câștigătoarea” care va reuși să facă față cu brio probelor la care va fi supusă, va prezenta emisiunea chiar începând cu vara aceasta.

Reclamă

Cum a anunțat Corina Chiriac că va părăsi, pentru o vreme, televiziunea?

Corina Chiriac a decis că îi este benefică o astfel de pauză pentru a se ocupa de un proiect de suflet. Interpreta a mărturisit că ultimele două luni au ajutat-o să-şi reevalueze viaţa şi a ajuns astfel la concluzia că are nevoie de „o pauză de resetare personală şi profesională“.

”Ultimele două luni mi-au schimbat viaţa. Am fost nevoită să stau mai mult în casă. Am avut ocazia să stau de vorbă cu mine şi am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională.
După succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de carieră pe scena Cerbului de Aur, în emisiuni TV şi multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD „Strada Speranţei“ şi un site la care am muncit câţiva ani alături de o echipă, această pauză de două luni mi-a adus o altă perspectivă de viaţă. Una mai liniştită.

Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Naţional TV. Mulţumesc tuturor membrilor echipei şi colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani.
A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să „Ne-amintim Duminica“ şi să „Oprim Timpul“ împreună (…)“.

Solista a mărturisit şi că vrea să-şi scrie memoriile. „Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură, deşi mă consumă emoţional. Trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora!“, conform Cancan.