Mirela Vaida o ceartă pe Vulpița! Celebritatea i s-a urcat la cap tinerei

Telenovela „Vulpița” este departe de a fi încheiată. Un scandal mare a fost la Acces Direct pe baza deciziilor luate de Veronica și Viorel Stegaru.

Mediatizați peste măsură, se pare că cei doi soți încep să se învețe cu viața de „vedetă” și i-au decizii care o deranjează și pe Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii, nu doar pe unui telespectatori.

Nu își poate nimeni explica cum cei doi au ajuns atât de mediatizați în România și se pare că sunt unii oameni care își doresc să ajute tânăra familie pentru a se reuni.

Cuplul Stegaru au primit foarte multe cadouri de la telespectatori dar și din partea emisiunii. Haine, ședințe foto, chiar și vizite la salon și spa.

Exprimându-și dorința de a rămâne în Capitală și de a munci acolo, cei doi soți au avut parte de o mare surpriză din partea unui telespectator anonim. Acesta le-a pus la dispoziție un apartament cu două camere, fără să le perceapă chirie primele luni, până aceștia reușesc să se angajeze.

Telespectatorul a vrut să îi ajute pe cei doi soți să își aducă și fetiță la București, acesta fiind motivul principal pentru oferirea apartamentului.

Decizia celor doi soți a șocat însă pe toată lumea. Deși a primit totul pentru a-și reuni familia, Vulpița a luat decizia de a lăsa fetiță tot în grija mamei soacre, la Blăgești, Vaslui.

Această decizie a supărat-o pe Mirela Vaida care i-a reproșat că nu își dorește să fie mamă, acum având toate condițiile de a-și crește fetița la București. Alături de Vaida a fost Mara Bănică, dar și publicul din platou, toți acuzând tânăra mamă că nu își dorește să fie alături zi de zi de copilul ei.

Văzând că toată lumea e în capul ei, Vulpița a acceptat în cele din urmă să aducă fetiță la Capitală și să fie o familie fericită.

Lasă un răspuns

Halucinant. Cui i-a dat mesaj Kobe Bryant chiar înainte să moară

Poliția dă amenzi, dar jaful din pădurile României continuă