Mirela Vaida a oferit prima reactie la demisia lui Emily Burghelea. Prezentatoarea de la Acces Direct a fost criticata dur pe retelele de socializare pentru ca nu a lasat-o pe tanara sa spuna ce are de spus. Atunci cand, la finalul emisiunii, Emily nu a spus multumirile obisnuite si a rabufnit spunand ca Vulpita este batuta de catre Viorel, Mirela Vaida a facut tot posibilul pentru a o aduce la tacere pe tanara.

Vaida i-a spus fetei ca toti stiu ca Vulpita e agresata verbal. Insa nu asta voia asistenta sa spuna. Potrivit lui Emily, Vulpita avea ochiul umflat si vanat. Toti au vazut-o pe femeie asa, dar nimeni nu a luat masuri. Nici macar Mirela Vaida. După ce asistenta a povestit pe instagram ca isi da demisia, internautii si-au varsat nervii pe pagina de instagram a Mirelei Vaida.

„Emily te-a demascat!”

Mirela Vaida s-a trezit cu un val urias de comentarii negative. La ultima postare fanii au acuzat-o ca nu este corecta. Mai mult, acestia spun ca Mirela trebuia sa plece de la emisiune, nu Emily. Atacata din toate partile, Mirela le-a dat replica fanilor! Apoi si-a oprit comentariile pentru ca nu mai facea fata atator acuzatii! Potrivit prezentatoarei TV, Emily a fost data afara, nu a demisionat!

„Veti afla maine adevaratul motiv pentru care Emily a fost data afara!!”, le-a raspuns Mirela Vaida internautilor.

„De ce??? Ca s-a bagata unde nu ii fierbe oala nu? Ati saturat cu Vulpita si Viorel. Va bateti joc de ei si taranul ala incult isi bate joc de veronica si o agreseaza si voi de dragul emisiunii va faceti ca ploua.Rusine sa va fie!”, „adevăratul motiv cica! O faci și mincinoasă acum pe biata fata care a spus adevarul”, „Mirela trebuia dată afară nu Emily!Se vede ca e totul regizat joacă teatru!Are pile bune!Emisiunea e o porcărie!Terminati odată e cazul!”, au scris internauții în comentarii.