Mirela Vaida este prezentă constant pe micile ecrane prezentând emisiunea ”Acces Direct” de pe Antena 1. Are o mulțime de fani, iar aceștia o apreciaza pentru talentele sale, dar și pentru frumusețea și eleganța cu care ne-a obișnuit de fiecare dată. De această dată, însă, se pare că prezentatoarea TV întâmpină câteva probleme legate de kilogramele în plus.

Mirela Vaida a constatat faptul că în ultima vreme s-a cam îngrășat și nu vrea să lase lucrurile așa. Ei bine, prezentatoarea de la Acces Direct s-a apucat serios de treabă și nu are de gând sub nicio formă să piardă lupta împotriva kilogramelor în plus, mai ales că nici măcar rochiile de scenă nu o mai încap. Vedeta nu a decis să meargă la sală și nici nu se pune problema de urmarea unei diete, ci s-a apucat de mișcare în propria curte, alături de cei mici.

Mirela Vaida: „Nu mă mai încap rochiile”

Aspectul fizic este unul extrem de important pentru îndrăgita vedetă, care vrea mereu să arate impecabil, dar să se simtă și bine în pielea sa. Mirela Vaida știe că trebuie să facă orice în acest sens, iar de miercuri s-a apucat de exerciții fizice și speră ca rezultatele să fie vizibile în scurt timp, pentru că după cum a povestit chiar ea nici măcar cântarul nu o mai suportă și nu poate sta cu mâinile în sân într-o asememenea situație care nu este deloc plăcută pentru ea.

„Gata cu binele! M-am apucat de treacă că se «îngrașă» gluma! De miercuri am început să fac sport acasă, cu copil, cățel, purcel”,a povestit vedeta.

Mirela Vaida nici nu vrea să mai urce pe cântar! Vedeta a luat imediat măsuri în lupta cu kilogramele în plus: „Nu mă mai suportă cântarul”

Din păcate, ea a realizat că nu mai are niciun fel de rezistență, dar nu se dă bătută, pentru că are un scop bine întemeiat și nu vrea să lase niciun obstacol în calea sa. Nu are timp să meargă la sală, dar nici acesta nu este un dezavantaj pentru ea, pentru că are o curte mare, unde poate face oricât de multă mișcare poate.

„Știți cum e să nu ai pic de rezistență? Să nu mai poți nici să fugi de aici până la poartă că îți pierzi suflul? Am premieră la teatru în două săptămâni și nu mă încap rochiile. Plus că vin după o vacanță în care am mâncaaat! Vreau să vă spun că nu mă mai suportă cântarul. Și ce face Mirela când nu se mai suportă? Păi ar trebui să nu mai mănânce așa de mult și să facă sport. Dar, cum nu are timp să meargă la sală, vine sala la ea. Așa că am chemat-o pe prietena mea, Kiki Constantinescu, antrenor personal, care trebuie să pună parul pe mine, că altfel nu merge”, a mai zis Mirela Vaida.