Mirela Vaida se numără printre vedete care se descurcă de minune în rolul de persoană publică, dar și de mamă.

Aceasta are foarte multe proiecte în derulare, dar nu uită niciodată să își pună pe primul loc familia. Iar pentru că s-a implicat atât de mult în creșterea și educarea celor mici, nu este de mirare că aceștia o surprind în cel mai plăcut mod.

Mirela Vaida este una dintre cele mai urmărite și cele mai celebre persoane publice de micul ecran. Deși pe ea o știe o țară întreagă prin prisma meseriei pe care o are, dar și a spectacolelor la care merge, nu același lucru se poate spune și despre familia ei. Mirela încearcă să-i țină pe cei dragi cât mai departe de lumina reflectoarelor, doar că, uneori, sunt ocazii în care nu se poate abține să nu se laude.

Așa cum știu deja cei care o urmăresc, îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars are o familie superbă, iar cei trei copii sunt centrul universului ei. Vedeta a fost mereu alături de ei și a făcut în așa fel încât să nu le lipsească nimic. În ciuda programului încărcat, Mirela a stat mereu lângă copiii ei și le-a oferit toată dragostea din lume.

Mirela Vaida, fără cuvinte. Ce surpriză i-au pregătit copiii cu ocazia aniversării a 14 ani de căsnicie
Social Media

Mirela Vaida: „Ce surpriză minunată!”

Azi, prezentatoarea a primit la schimb înzecit iubirea pe care le-a arătat-o, de-a lungul timpului, celor mici. Cei trei pici ai prezentatoarei s-au organizat în așa fel încât să o surprindă pe mama lor și chiar au reușit. Aceștia și-au amintit că părinții lor împlinesc 14 ani de căsnicie, așa că le-au pregătit o surpriză.

Copiii Mirelei Vaida au intrat în bucătărie și au pregătit un tort special, în care au așezat și câteva lumânări. Apoi, au așteptat-o cuminți pe mama lor să se întoarcă de la muncă pentru a o surprinde. Mirela s-a emoționat până la lacrimi și le-a mulțumit din inimă pentru gestul lor.

Mirela Vaida, fără cuvinte. Ce surpriză i-au pregătit copiii cu ocazia aniversării a 14 ani de căsnicie