Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România. Vedeta a câștigat simpatia telespectatorilor prin modul transparent cu care moderează fiecare emisiune în parte. Dacă la televizor este ca o carte deschisă, în ceea ce privește viața de familie, Mirela preferă să fie destul de rezervată. Mai ales legat de copiii ei, vedeta vorbește destul de rar, chiar dacă mai publică pe conturile de socializare imagini cu aceștia. Recent însă, prezentatoarea a făcut un gest care i-a înduioșat pe fanii ei de pe Instagram.

Fiica ei iubește muzica

Mirela Vaida are alături de soțul ei trei copii de care este extrem de mândră. Carla, Vladimir și Tudor seamănă leit din punct de vedere fizic cu mama lor, însă se pare că momentan doar fiica vedetei a ales să urmeze același drum precum al mamei în muzică. Micuța Carla a fost fotografiată de mama ei în timp ce performa la pian.  Bucuroasă de reușitele fiicei, prezentatoarea a publicat pe contul de Instagram poza în care fiica ei apare în fața pianului cel mai probabil în timpul cursurilor pe care le urmează în acest sens.

Fiica Mirelei are și pe cine moșteni. Dincolo de rolul de moderator cu care și-a obișnuit telespectatorii, Mirela este un artist complet. Vedeta cântă excepțional și își pune în scenă talentul actoricesc la teatru.  Prezentatoarea a dezvăluit că uneori optează pentru a merge la teatru alături de fiica ei, tocmai pentru a petrece mai mult timp cu micuța și pentru a o familiariza cu scena.

Prezentatoarea Acces Direct are un canal de Youtube acolo unde in majoritatea episoadelor pe care le filmează pentru fanii ei apare alături de cei trei copii. Vedeta împărtășește cu fanii diferite rețete culinare și și-a transformat bucătăria pentru a face acest lucru într-un mic studio de filmare.Atât talentata ei fiică, dar și băieții ei sunt întotdeauna aproape de mama lor chiar și atunci când vine vorba de astfel de activități casnice.