În urmă cu opt ani, Mirela Vaida a trecut printr-o dramă, atunci când a pierdut două sarcini.

Fără doar și poate, Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv de la noi. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și transmite o energie pozitivă publicului, puțini sunt cei care știu că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă pentru orice femeie. Prezentatoarea Tv își dorea foarte mult să devină mamă, iar până la 32 de ani a pierdut două sarcini. 

Mirela Vaida: Era deja timpul să fim părinți

Extrem de discretă atunci când vine vorba de viața personală, Mirela Vaida a făcut cele mai sincere dezvăluiri despre perioada dificilă cu care s-a confruntat. La 32 de ani, prezentatoarea Tv își dorea foarte mult să devină mamă, dar a pierdut două sarcini. Medicii au sfătuit-o să apeleze la fertilizarea in vitro dacă nu devenea mamă până la 35 de ani.

„Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36. Era deja timpul să fim părinți”, a mărturisit Mirela Vaida în cadrul podcastului moderat de Valentin Zamfira.

Mirela Vaida, dezvăluiri emoționante despre cea mai mare dorință a sa. Cât de greu i-a fost să devină mamă. Puțini sunt cei care cunosc drama prezentatoarei Tv
Instagram

După o perioadă destul de grea, prezentatoarea Tv și-a găsit speranța în credința și a început să meargă la mai multe biserici. Dorința i s-a îndeplinit. Totuși, Mirela Vaida s-a temut să împărtășească cu familia vestea că va deveni mamă, atunci când era însărcinată pentru prima dată, având în vedere că trecuse printr-o dramă.

„Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deci doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani”, a mai povestit prezentatoarea Tv.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.