Mirela Vaida a răbufnit în direct! „Vă poate costa căsnicia”

Mirela Vaida a răbufnit în direct, după ce soțul Vulpiței a făcut o gafă de zile mari. Veronica a aflat câteva lucruri pe care Viorel a încercat să le ascundă de ea. Se pare că Viorel a fost prins de soția lui vorbind la telefon cu o altă femeie, iar asta a enervat-o la culme. Mai mult de atât, se pare că pe Gabriela, femeia cu care ar umbla bărbatul, a dus-o chiar și la Blăgești.

Acest lucru a enervat-o extrem de tare chiar și pe prezentatoarea emisiunii Acces Direct. Mirela Vaida a răbufnit și i-a spus lui Viorel care este, de fapt, părerea ei despre situația creată. Nici Veronica nu s-a lăsat, supărată fiind de faptul că femeia cu care se vede Viorel a fost dusă acasă la Blăgești. Mai mult de atât,  se pare că femeia respectivă i-a fotografiat Veronicăi hainele scoase de doamna Ilinca în fața curții.

Prezentatoarea nu a rezistat prea mult și le-a spus tot ce avea pe suflet. Le-a dat mai multe sfaturi și a sperat că naivitatea lui nu le va distruge căsnicia. Mai mult de atât, Mirela Vaida i-a dat și câteva sfaturi mamei lui Viorel, doamnei Ilinca. I-a spus femeii să aibă grijă pe cine bagă în casă, la nepoata ei.

Mirela Vaida a răfunit în direct

„Pe oamenii ăștia tu nici nu îi cunoști! Nu știi cine sunt oamenii ăștia care au ajuns la Blăgești să-ti cunoască fiica, să o amețească pe mama ta, pe doamna Ilinca, iar tu, cel care ești acum la televizor și te știe o lume întrega, habar nu ai dacă nu cumva ești o victimă. Ce vrea omul ăla? De ce îți intră în casă? De ce îți știe lucrurile? De ce se bagă un om în viață ta?

Mie mi se pare foarte grav, dar nu pot să fac nimic. E viață voastră, dar v-am spus ce cred eu. Nu trebuie să îmi fac doar datoria de prezentator, ci și datoria de om care trăiește cu voi și care a văzut că ați căzut în multe capcane! Ai mers pe naivitate! Fii naiv în continuare, dar să nu va coste! În cazul vostru vă poate costa căsnicia. Doamna Ilinca! Aveți grijă ce oameni vin în casă, pentru că nu știți cine sunt!”, a spus prezentatoarea.

Alex Bodi a dat-o uitării pe Bianca! Ce a apărut pe pagina lui

Cine e minora la care ”s-ar fi dat” Dorian Popa? Cum l-a atacat Lino Golden