Mirela Vaida le pregătește o surpriză fanilor săi. Prezentatoarea emisiunii „Acces direct” va lansa în curând pe contul său de Youtube un podcast ce se va numi „Vaida podcast”.

Vedeta își dorește ca în podcastul pe care îl va găzdui să promoveze românii care au un cuvânt de spus și care lasă ceva semnificativ în urma lor. Mirela este nerăbdătoare să lanseze acest nou proiect și le promite fanilor săi un conținut de calitate.

„Abia aștept…”

Sursa: Social media

„Vreau să vă spun că sunt acasă pe terasă și vă pregătesc un podcast. Trebuie să aibă și Vaida un podcast. Ea nu se poate să nu fie în trend cu toată lumea. „Vaida podcast” se numește și vorbește despre români, despre tradiții, despre cultură, despre muzică și în general despre românii care lasă ceva în urmă.

Vă promit o serie de interviuri extrem de frumoase și de emoționante, chiar aici de pe terasa mea. (..) Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit!” a declarat Mirela Vaida pe contul său de Instagram

Mirela Vaida este cunoscută publicului prin prisma emisiunilor de succes pe care le-a moderat de-a lungul carierei sale în televiziune. Vedeta spune că a venit în București cu total alte gânduri, nicidecum nu se gândea că va avea o carieră de succes în televiziune. Mirela Vaida mărturisește că își dorea să devină avocat, având în vedere că la acea vreme Facultatea de Drept era la mare căutare.

Mirela s-a lăsat purtată de destin și a decis să meargă pe drumul ce i s-a oferit.

„Eu am venit la București la 20 de ani cu alte gânduri. Îmi doream să fiu avocat, era în vogă atunci să faci Facultatea de Drept. Am intrat la Iași la Universitatea Alexandru Ioan Cuza cu media 9.20 și la Litere cu 9.90.

Cum am ajuns aici, nu mă întreba. Sunt genul de om care se lasă dus de destin. Mi s-a deschis acest drum și mi-am dat seama că poate e mai bine să merg pe ce se dă.” a declarat Mirela Vaida pentru catine.ro