Mirela Vaida a fost surprinsă plăcut de întreaga echipă Acces Direct ieri, fix de ziua ei. Nu multă lume știe, dar ieri a fost ziua de nume a frumoasei prezentatoare de la Acces Direct. O zi atât de importantă nu a putut trece neobservată, așa că echipa i-a făcut o surpriză de zile mari, în direct. Vedeta s-a bucurat foarte mult de cadoul primit și le-a mulțumit tututor pentru gest.

Pe Mirela Vaida toată lumea o îndrăgește, iar de ziua ei a primit zeci de urări din partea fanilor. Nici echipa Acces Direct nu a fost mai prejos. I-au adus un buchet mare de flori, la începutul emisiunii de ieri. Prezentatoarea le-a urat și la ea la rândul ei celor de acasă „La mulți ani!” și a zic că într-adevăr o cheamă și Elena. Despre asta nu știau mulți, dar îndată ce au aflat au bombardat-o pe îndrăgita prezentatoare cu mesaje frumoase.

Ce le-a transmis vedeta fanilor?

Mirela Vaida este o femeie norocoasă. Are tot ce își poate dori un om: o carieră de succes, o familie fericită, niște copii minunați și o casă de vis, la care a visat mereu; o casă undeva pe lângă București, departe de toată agitația din Capitală. Mai mult de atât, Mirela Vaida a fost sinceră și a mărturisit recent că face naveta până la muncă, pentru că are de mers câțiva kilometri cu mașina. Mai mult de atât, a spus în glumă că nu mai este fată de oraș acum.

”Laa muulți ani, “Constantin și Elena”!! La mulți ani, Mama!! Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje și urări!! Să fim sănătoși și liniștiti!! Vă îmbrățișez cu drag!!! 🤗💖” , a scris Mirela Vaida pe rețelele sociale.

„M-am mutat la țară, în județul Ilfov. Nu mai sunt o fată de Capitală, fac naveta, mă costă. Stau la 30 de km de București acum”  a spus prezentoatoarea emisiunii