In doar câteva luni, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a avut parte de trei momente critice în care viața i-a fost amenințată. După două tentative de lovire în direct din partea unor persoane care au intra peste ea în platou, acum vedeta a retrăit șocul de atunci descris în cuvinte greu de imaginat.

Amenințată de fratele lui Ioniță de la Clejani

Au trecut mai bine de două luni de când Mirela Vaida a trăit șocul vieții atunci când o femeie complet dezbrăcată a intrat in platoul emisiunii unde Mirela făcea introducerea în ediția respectivă. Persoana a intrat înarmată cu un bolovan pe care l-a aruncat exact spre capul vedetei. Spre norocul acesteia, membrii echipei show-ului au realizat pericolul imediat și au sărit să o apere pe celebra prezentatoare. Mirela a continuat emisiunea însă imediat dupa aceasta a izbucnit în lacrimi. La ceva timp de la momentul respectiv o altă persoană a făcut același gest, amenințându-o pe prezentatoare.Mirela a depus plângere penală împotriva agresoarelor ei însă până la această oră cele două femei sunt în libertate.

Ieri, vedeta a revăzut din nou prin fața ochilor groaza momentelor respective. Asta pentru că la adresa ei și a invitaților din platou au curs vorbe dure. Mai exact, fratele lui Ioniță de la Clejani contactat telefonic pentru a comenta situația familială a fratelui său, a răbufnit. Acesta a descris cu lux de amănunte la ce chinuri ar fi în stare să îi supună pe cei care erau prezenți în emisiune. Roger de la Clejani a menționat că ar arunca o găleată cu apă clocotită asupra Mirelei și a invitaților din platou.

Va cere ajutorul autorităților

Speriată de cele întâmplate în platoul emisiunii pe care o moderează, vedeta a declarat că nu are de gând să tolereze un astfel de comportament drept urmare va lua măsuri cerând ajutorul autorităților.