Mirela Vaida a decis că este cazul să facă testul în vderea obținerii unui rezultat cu privire la coronavirus. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” și-a informat fanii cu acest aspect, astfel că le-a oferit toate detaliile și toți pașii pe care i-a urmat.

Reclamă

Mirela Vaida a avut ocazia să se testeze în cadrul primului centru drive-in din România pentru recoltare de probe biologice în vederea detectării viusului SARS COV2.

Reclamă

Mirela Vaida le-a oferit toate detaliile fanilor ei cu privire la pașii pe care a trebuit să-i parcurgă pentru a obține un rezultat. Mai mult, vedeta le-a dezvăluit fanilor și motivația care a determinat-o să se testeze. De asemenea, Mirela nu a fost ferită nici de emoții. Se pare că, până să primească rezultatul, a stat cu sufletul la gură pentru că a luat contact cu foarte multe persoane în ultima perioadă. Dat fiind faptul că a fost nevoie să se ducă la serviciu în fiecare zi, nu s-a putut feri așa cum și-ar fi dorit de contactul cu oamenii. Se pare că modalitatea de testare la care a apelat Mirela Vaida este una foarte simplă, astfel că rezultatele i le-au fost trimise pin intermediul mail-ului.

Care a fost mesajul pe care l-a postat Mirela Vaida?

”Uite că am făcut-o și pe asta! Trebuie să recunosc că am ceva emoții, pentru că nu am mai fost până acum să mă testez pentru a vedea dacă, Doamne ferește!, am avut sau am Covid -19. Dar, pentru că am auzit că se deschide acest centru drive-in de testare în București, într-o parcare destul de generoasă în care nu ai contact cu nimeni, nu te dai jos din mașină, dai datele personale doar prin geam și primești prin mail rezultatul în doar câteva ore, m-am gândit că e foarte bine.

Și știti de ce? Pentru că, uite, de 2 luni de zile de când suntem panicați cu atâtea măsuri de urgență și cu atâtea vești rele, nu am apucat să mă testez. Nu am avut nici măcar o zi liberă. În fiecare zi am mers la serviciu, am avut contact cu atâția colegi și cu atâția invitați, am acasă trei copii mici, care sunt foarte vulnerabili, am locuit cu soacra mea, care și ea este în zona de risc ….așa că m-am cam speriat. Ca toată lumea, de altfel! Dar m-am decis ca astăzi, în prima zi în care s-a deschis această clinică drive-in de testare, să vin.

A durat foarte puțin. Lucrurile mi se par foarte sigure și cred eu că paza bună trece primejdia rea. Așa ar trebui să facem cu toții. Chiar dacă suntem persoane fizice sau vorbim la nivel de instituții de stat sau private. (…)”, a declarat Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Se pare că emoțiile și îngrijorare vedetei au fost neîntemeiate, căci rezultatul a fost unul negativ. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” este în afara oricărui pericol.

Mirela Vaida a făcut testul pentru coronavirus! Care este rezultatul
Mirela Vaida a făcut testul pentru coronavirus! Care este rezultatul

Ce salariu are artista?

Nu cu mult timp în urmă, Mirela Vaida a oferit detalii și despre salariul pe are îl încasează la Acces Direct. Prezentatoarea mărturisește că salariul nu este unul ieșit din comun.

”Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a mărturisit Mirela Vaida.