Mirela Boureanu Vaida este una dintre cele mai de succes prezentatoare de televiziune de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, vedeta a prezentat mai multe emisiuni de succes, printre care se numără și reality show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”. În prezent, Mirela Vaida este prezentatoarea emisiunii „Acces direct” difuzată pe postul de televiziune Antena Stars.

Vedeta de televiziune mărturisește că are parte de toată susținerea și tot suportul din partea soțului ei, Alexandru Vaida. Bărbatul este fericit că partenera sa de viață are o carieră de succes. Mereu a încurajat-o și motivat-o atunci când Mirela a avut nevoie

Soțul Mirelei Vaida o susține necondiționat în carieră

Sursa: Social media

„Îi place foarte mult. El îmi spune să mă bucur pentru că ceea ce fac eu nu poate face toată lumea. Soțul meu este singurul care întotdeauna m-a împins de la spate și m-a încurajat. Asta înseamnă echipa. Să ne motivăm și să ne ajutăm unul pe celălalt.” a declarat Mirela Vaida pentru catine.ro

Mirela Vaida recunoaște că de-a lungul carierei sale în televiziune a avut parte de tot felul de momente mai plăcute și mai puțin plăcute. Cu toate acestea, prezentatoarea emisiunii „Acces direct” a avut tăria și a trecut mai departe peste orice provocare pe care a întâmpinat-o.

„Mi s-au întâmplat de toate în direct. De la a cădea sunetul, la a cădea lumina, de la a pica generatorul, până la a fi pe punctul de a primi bolovani în cap. Cea mai mare provocare este să poți să rămâi tu după orice ți se întâmplă în direct. Pentru că eu am dus emisiunile mai departe și după ce a picat lumina și după ce omul a fost punctul de a da cu piatra și după ce mi-a leșinat o invitată în direct.” a mărturisit prezentatoarea emisiunii „Acces direct”