Doliu în familia lui Mircea Solcanu, după ce mama acestuia s-a stins din viață. Prezentatorul TV a fost cel care a anunțat moartea mamei sale, printr-o postare pe pagina sa personală de Instagram.

Sigur îl mai știi pe Mircea Solcanu. Celebru pentru replica „la naiba”, fostul prezentator TV trece prin momente cumplite. Mama sa și-a dat ultima suflare, iar vedeta a anunțat cumplita veste printr-o postare pe contul său personal de Instagram. Iată ce a scris fostul moderator TV.

social media

Mama fostului prezentator TV, Mircea Solcanu s-a stins din viață

Recent, fostul prezentator TV a scris pe contul său personal de Instagram că mamei sale i-au crescut aripi, iar acum este un înger. Aceasta a pierdut cumplita luptă cu boala, după cum a și transmis fostul moderator TV.

„Lui mami i-au crescut aripi…. Poți fi mândră de ele, acum și eu, și Cristina știm că numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger ce zboară Sus în Cer!”, a scris Mircea Solacanu pe pagina personală de Instagram.

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Mircea s-a hotărât să se mute în orașul său natal, Constanța. După ce s-a stabilit înapoi în orașul său natal, fostul moderator TV a aflat că suferă de cancer. Din păcate, Mircea Solcanu și-a pierdut auzul pe partea dreaptă.

Care a fost motivul pentru care mama fostului prezentator TV s-a stins din viață

Cu ceva timp în urmă, fostul prezentator de televiziune a spus că a fost alături de mama sa non-stop și nu s-a dezlipit deloc de ea. De asemenea, Mircea Solcanu a spus că mama sa era imobilizată la pat și s-a învățat foarte greu să aibă grijă de ea.

„Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare”, a povestit el, în urmă cu ceva timp.