Mircea Radu a fost, în anii tinereții, unul dintre cei mai sexy burlaci din lumea mondenă. Cu toate că, spun el, titlul de ”Cel mai sexy bărbat din România” nu i-a adus numai lucruri bune în ceea ce privește femeile, așa cum s-ar crede, acesta și-a găsit marea dragoste în urmă cu doar 6 ani, la vârsta de 45 de ani. În momentul de față, Mircea Radu are o familie foarte frumoasă însuflețită de doi copii minunați.

Reclamă

Chiar dacă era un adevărat bărbat ”fatal” în tinerețe, și-a găsit destul de târziua perechea. Într-un anumit moment din viața sa, era îndrăgostit nebunește de Alexandra Dinu. Relația dintre cei doi nu a rezistat. Motivul este reprezentat de faptul că aceasta s-a aruncat în brațele lui Adrian Mutu. În urma acestui eșec în dragoste, Mircea Radu nu s-a mai afișat cu nicio cucerire și a ales să-și păstreze în intimitate viața personală.

Reclamă

Mircea Radu, incredibil cum arată soția lui cu 20 de ani mai tânără!

Ce relație are Mircea Radu cu copiii săi?

Cu toate acestea, fostul prezentator TV este un bărbat împlinit acum. Formează o familie alături de soția lui pe care o cheamă Raluca. Diferența de 20 de ani dintre ei nu pare a fi deloc un impediment, dovadă este faptul că au împreună și doi copilași. Soții se bucură de o fată și de un băiețel. Se pare că dintre el și soția sa, Mircea Radu este cel care pune piciorul în prag în fața copiilor lui, după cum relatează chiar el.

„Eu sunt cel mai puțin permisiv. Dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei. Nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu”, a mărturisit Mircea Radu.