Mircea Eremia a ajuns în atenția tribunalului. Fratele Alinei Eremia își ispășește pedeapsa în urma unui ultraj. Se pare că artistul în vârstă de 24 de ani a consuma, în mod repetat, substanțe interzise. Mircea Eremia este subiect principal în acest scandal de proporții care s-a finalizat la tribunal.

Ce pedeapsă a primit Mircea Eremia pentru abaterile sale?

Mircea Eremia nu calcă deloc pe urmele surorii sale. În timp ce Alina își vede de cariera sa și încearcă să aibă o imagine cât mai curată, Mircea este fix la polul opus. Prezentatorul de la Antena Stars a călcat pe bec și, de data asta, nu a mai fost iertat. Pe fir a intrat Tribunalul București care a decis ca Mircea Eremia să plătească pentru faptele sale.

Mai exact, fratele Alinei Eremia a fost acuzat de ultraj pe fondul consumului de droguri. Nu este pentru prima dată când face asta, din rechizitoriu reieșind că acesta este un obicei pe care l-ar fi practicat ani la rând. Fostul prezentator de televiziune a scos din buzunare 4.000 de lei pentru tulburarea liniștii publice, la care s-a mai adaugat și alte sancțiuni. Conform Codului Penal, toate pedepsele s-au cumulat, iar Mircea Eremia a primit, pe lângă amendă și pedeapsa închisorii de 6 luni.

Fratele Alinei Eremia și-a executat deja pedeapsa

Mircea Eremia a primit această sentință la începutul anului, iar acum deja a terminat executarea ei. Fratele Alinei a prestat munca neremunerată în folosul comunității și a plătit și amenda de 4.000 de lei. Din păcate, Mircea nu a scăpat definitiv de tangențele cu autoritățile. Tânărul se află în continuare sub atentă supraveghere și este obligat să se prezinte regulat la Serviciul de Probațiune Ilfov.

„Pentru mine tot ce contează este doar prezentul și viitorul. Nu mai pot schimba trecutul, ca atare am ales să încerc să-l dau uitării. Am decis că a venit vremea unei schimbări în viața mea!”, a declarat Mircea Erimia pentru Playtech.ro.