Mircea Baniciu știe clar care va fi rolul său la nunta Anei.

Mircea Baniciu se pregătește intens pentru unul dintre cele mai importante momente din viața lui. Și anume, acela în care își va vedea fiica mireasă. Ana Baniciu se pregătește și ea de nunta cu alesul inimii ei și deja emoțiile sunt mai mari ca niciodată.

Mirecea Baniciu are toate motivele din lume să fie mândru de fiica lui. Ana i-a călcat pe urme și deja și-a creat un nume puternic în industrustria muzicală de la noi. Ana Baniciu a cochetat cu muzica și cu actoria, iar acum se ocupă mai mult de online. Iar asta când îi permite timpului, pentru că pregătirile pentru nuntă sunt și ele pe ultima sută de metri.

Ana și Edi Kovacs s-au cunoscut în urmă cu mulți ani. A fost dragoste la prima vedere între cei doi, iar relația lor a evoluat în cel mai frumos mod posibil. Ana și Edi și-au consolidat povestea de iubire pe zi ce trece, spre bucuria părinților lor.

Mircea Baniciu nu va cânta la nunta fiicei sale. De ce a luat artistul această decizie
social media

Mircea Baniciu abia așteaptă ziua nunții

Mircea este și el extrem de emoționat pentru acest eveniment din viața Anei. Artistul este bucuros de alegerea fiicei sale și știe că este fericită alături de Edi. Mircea Baniciu abia așteaptă nunta, dar un lucru este cert. Tatăl Anei va avea calitatea de invitat, nicidecum de artista care va performa pe scenă. În schimb, dacă mirii sau oricine altcineva îi va cere să cânte, nu va putea refuza invitația.

Mircea Baniciu este cu atât mai mândru cu cât Ana are de gând să-l facă și bunic. Artista și Edi pare că au plănuit deja asta și vor ca totul să se întâmple după nuntă. Ana Baniciu își dorește foarte mult un copil, iar Edi pare că este pe aceeași lungime de undă cu ea. Însă, niciunul dintre ei nu grăbește lucrurile, ci lasă ca totul să decurgă de la sine.

„Nu cred că voi fi invitat ca să cânt, dar, dacă va fi cazul, o să o fac cu mare drag. (…) Am descoperit printr-o verișoară, profesoară de muzică. De fapt, ea a realizat că Ana are tot ce-i trebuie să facă muzică. Având niște relații, ea și maică-sa au înscris-o în corul Allegreto, cu care a colindat lumea, aș putea spune, și a evoluat fantastic”, a spus Mircea, potrivit impact.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.