Anul trecut, Codin Maticiuc a spart gheața și a dat drumul seriei de podcasturi „La Mijloc”. De atunci și până acum, acesta a avut doar invitați importanți. Dan Capatos și Anamaria Prodan sunt doar câteva dintre numele care au stat la masa de discuții. Totuși, Codin și-ar dori un invitat special, dar este convins, în proporție de 99% că îl va refuza. 

Codin Maticiuc și-a propus ca prin podcastul lui să fie mai sincer ca niciodată și să ajungă la inimile fanilor. Maticiuc nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Prietenul lui Mihai Bendeac și-a asumat, mereu, tot valul de reacții pe care l-au creat vorbele lui. De data asta, Codin a dat cărțile pe față și a recunoscut ce părere are despre Mircea Badea.

Codin Maticiuc îl vrea pe Mircea Badea la el la podcast

Mircea Badea, la rândul lui, este unul dintre cei mai vehemenți prezentatori de la noi. Soțul lui Carmen Brumă nu a lăsat niciodată garda jos, chiar dacă a supărat multe lume. Mircea a dat de pământ cu multe nume cunoscute de la noi, printre care și Codin Maticiuc. Prezentatorul a declarat, cu subiect și predicat că nu îl suportă pe fostul „crai de Dorobanți”.

Deși, relațiile dintre ei nu sunt tocmai unele cordiale, Codin a recunoscut că îl respectă enorm pe Mircea Badea. Asta nu doar datorită profesionalismului și experienței, ci și datorită sincerității. Maticiuc și-a amintit de un episod în care Mircea a dat dovadă că are coloană vertebrală. Chiar și așa, Codin a recunoscut că prezentatorul se află pe lista invitațiilor pe care și-i dorește cel mai mult la podcast.

„Mi-ar plăcea să-l invit pe Mircea Badea la podcastul meu, dar sunt sigur, 99,99%, că nu ar veni. El nu mă suportă pe mine, dar respect că este inteligent și are simțul umorului. Și mai respect un lucru care spune multe despre el.

S-a nimerit odată la masă cu tata. Era o masă cu mai mulți. Când a aflat că acolo era și tata, Mircea Badea a spus: <<eu nu vreau să mai stau aici… că dacă eu vorbesc de rău pe de omul ăla. Nu am cum să stau aici”>>

Respect gestul lui. Mulți jurnaliști nu au făcut asta. Mă vorbeau de rău pe mine sau pe tata, pe la niște posturi de televiziune, apoi când ne întâlneam, veneau foarte cordial către noi, ne salutau. Eram siderați de cum ieri erau într-un fel, a doua zi în alt fel. Era greu de înțeles”, a declarat Codin Maticiuc în propriul podcast.