Carmen Brumă și Mircea Badea se află într-o vacanță binemeritată. Iată ce a postat prezentatorul pe rețelele de socializare.

Cu toate că George Buhnici și-a cerut scuze după declarațiile sale, se pare că ironiile continuă să apară la adresa sa. Printre cei care încă fac „mișto” se numără și Mircea Badea. Acesta a postat recent o poză de pe plajă, din vacanță. 

Celebrul prezentator Mircea Badea este plecat într-o vacanță binemeritată, alături de partenera sa de viață. Cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat pe plajă. Poza au postat-o ulterior pe rețelele de socializare, însă, Mircea Badea s-a gândit să pună o descriere cu referire la George Buhnici.

Instagram

Mircea Badea, ironie la adresa lui George Buhnici

Ce le-a atras de fapt atenția internauților a fost faptul că Micea Badea a postat și un mesaj care face referire în mod indirect la declarațiile lui George Buhnici.

„Uitați-vă la mine, arăt ca un minor”, a scris Mircea Badea pe Instagram.

Fotografia postată de către prezentator a strâns peste 5 mii de aprecieri în mai puțin de câteva minute, din parte internauților. Desigur, nici talia de viespe a partenerei sale de viață nu poate fi trecut cu vederea. Carmen Brumă și Mircea Badea sunt un cuplu discret și nu vorbesc prea des despre relația lor de dragoste. De asemenea, cei doi au și un copil și sunt împreună de 20 de ani.

De ce Mircea Badea și Carmen Brumă nu s-au căsătorit

Mircea Badea și Carmen Brumă nu se afișează prea des pe rețelele de socializare. Cu toate că amândoi au o mulțime de urmăritori, cei doi preferă să fie mai discreți. Cei doi nu au făcut însă, deocamdată, pasul cel mare și anume, să meargă amândoi în fața altarului.

„De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a spus Carmen Brumă.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.