Dana Budeanu era una dintre persoanele care susținea că nu există COVID-19, că nu sunt spitalele goale, că este doar o mascaradă și că oamenii nu ar trebui să se vaccineze. A făcut o întreagă campanie, pe social media, împotriva vaccinării și a dat foarte multe interviuri în acest sens.

Mircea Badea nu s-a mai putut abține

De la o vreme, postările sale de pe Instagram au început să le atragă atenția oamenilor. Creatoarea de modă vorbește despre mai multe probleme medicale din țara noastră, susține că la ATI sunt foarte mulți copii și că ar trebui să se rezolve toate aceste lucruri și nimeni nu mai înțelege nimic.

Mircea Badea și-a pus și el tot felul de semne de întrebare despre postările Danei Budeanu și a vorbit despre acest lucru în cadrul emisiunii sale, În Gura Presei. Moderatorul nu poate pricepe de ce vedeta și-a schimbat peste noapte opinia și de ce face tot felul de recomandări, când ea era împotriva acestora.

“M-am uitat la Dana Budeanu să mai înțeleg și eu una alta, dar am văzut ceva ce nu am înțeles. Nu mai înțeleg. Inițial parcă virusul nu exista, apoi era o mascaradă, apoi spitalele erau goale, parcă totul era o minciună. Așa îmi aduc aminte din comunicările anterioare ale Danei Budeanu. Și acum ne spune că sunt oameni tineri la ATI. Păi cum așa? De ce au ajuns la ATI? Spitalele nu mai sunt goale? Dar ce s-a schimbat între timp?! Acum Dana Budeanu nu ne mai spune că-s spitalele goale, ci că-s oameni tineri la ATI. Acum ne zice că au nevoie de Tocilizumab. M-am uitat să văd ce este Tocilizumab. Și am găsit că este făcut Roche, adică de Big Pharma. Păi parcă Big Pharma era rea. Acum e bună? Nu mai înțeleg nimic”, a mai declarat Mircea Badea.