Prezentatorul TV, Mircea Badea, a vorbit despre tragedia din data de 21 ianuarie 2023. Ana Oroș, o femeie de 43 de ani, a ieșit la alergat în zona Lacul Morii. La un moment dat, femeia a fost înconjurată de o haită de câini, despre care unii martori susțin că ar fi câini de lupte, în timp ce alții spun că ar fi maidanezi. Femeia nu a mai avut scăpare, murind pe loc.  

În aprilie 2022, Ana Oroș a mai trecut prin același eveniment, în același loc, însă atunci a fost salvată de o gașcă de bicicliști. Femeia a fost transportată de urgență la spital, cu răni foarte grave. Deși a trecut printr-o experiență traumatizantă, ea s-a întors.  

Badea: Voia să își învingă fricile! 

Prezentatorul TV, Mircea Badea, a vorbit despre acest eveniment și se arată șocat de faptul că femeia s-a întors în același loc, deși a avut norocul să scape cu viață în urmă cu un an. În opinia lui, există două posibilități în acest caz. 

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Fie i s-a spus că s-a rezolvat cazul și că acolo nu mai este picior de câine periculos, fie – după cum spuneau prietenii doamnei – voia să-și învingă fricile”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN. 

Jurnalistul spune că în zona respectivă nu era vorba despre a învinge fricile, ci despre a învinge o haită de câini periculoși.  

„Frica ți-o poți învinge, haita de câini nu” 

„ Pe haită o învingi și pe ea? Este halucinant ce aud. Sunt absolut sătul să aud discursul absolut debil din societate cu privire la frică. Este și discursul absolut debil cu privire la frică al Danei Budeanu. Frica există. Și este bine că există frică în doze rezonabile. Frica există la om din motive corecte și anume păstrează viața, sănătatea și integritatea. Frica te păzește de multe nenorociri. Dacă frica ajunge să te consume este altă discuție. Dar frica este bună la om pentru că frica ți-o mai poți învinge, dar haita de câini nu. Și mori”, a adăugat prezentatorul TV.

Mircea Badea, despre cazul Anei Oroș: Frica ți-o poți învinge, dar haita de câini nu. Și mori!

Omul de televiziune spune că s-a ajuns în situația în care oamenii nu mai sunt responsabili de propria viață. Indiferent de ceea ce face, el caută responsabilitate în Guvern, primar sau orice entitate, numai pe el nu se consideră responsabil. Nu doar în România se întâmplă acest lucru, ci peste tot în lume. Nu mai există responsabilitate personală, întotdeauna căutăm vinovați. 

Mircea Badea: Să faci ce a făcut doamna, nu este bine 

„Să-ți confrunți fricile, în principiu, este bine. Să faci ce a făcut doamna, nu cred că este bine. Cum s-a ajuns ca omul modern să fie considerat perfect iresponsabil? Am pus aceeași întrebare și la cazul Colectiv când se presupune că Piedone trebuia să stea în ușa speluncii ăleia, în care eu nu aș fi intrat, și să zică: „nu intrați aici că s-ar putea să fie probleme”. Sau Ponta trebuia să stea în ușă. Mă mir că nu este de vină Ponta și aici. 

Numai tu ești responsabil pentru tine. Este cea mai deșteaptă zicere pe care am auzit-o. Prima dată când această doamnă a mers acolo este de înțeles, dar dânsa a ales, conform mărturiilor, să-și confrunte fricile și să mai meargă acolo iar”, a mai spus Mircea Badea. 

Tragedia din 21 ianuarie 2023 

Pe data de 21 ianuarie 2023, Ana Oroș Daraban, în vârstă de 43 de ani, a ieșit la alergat în zona Lacul Morii din București. La întoarcere, femeia s-a gândit să scurteze drumul și a luat-o pe un câmp, unde a fost înconjurată de câini maidanezi. Deși un martor aflat în zonă a alergat să o salveze, el nu a putut ajunge la timp. Ana a murit pe loc, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul. 

Și mai șocant este faptul că, în aprilie 2022, femeia a trecut printr-o experiență asemănătoare. Și atunci ea a fost mușcată de câini și a fost salvată de o gașcă de bicicliști care treceau prin zonă. Oamenii au suflat ăla 112, iar femeia a fost transportată de urgență la spital. Ea povestea că experiența a fost traumatizantă, însă cu toate acestea, s-a întors în același loc.