Reclamă
Reclamă

Mira este acum o artistă la înălțime și scoate hit după hit. Se bucură de prezența vocii sale în play-list-urile tuturor posturilor de radio din țara noastră.

Mira, pe numele său real Maria Mirabela Cișmaru, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe la ora actuală din țara noastră. Aceasta a ajuns la inimile publicului larg, datorită talentului și perseverenței. Încă din copilărie, artista a cochetat cu muzica. A avut-o drept model pe mama sa. Cariera Mirei s-a conturat foarte mult în anul 2012. A participat la „Vocea României”, unde s-a făcut, fără doar și poate, remarcată.

Mira, schimbare radicală de look

Mira își surprinde fanii pe zi ce trece. Aceasta a postat, un urmă cu câteva ore, mai multe fotografii pe contul său de Instagram în care le arată că și-a schimbat look-ul. A recurs la un look uimitor care i-a pus, la propriu, pe jar pe prietenii săi virtuali. Artista a revenit la nuanța naturală a părului, astfel că a optat să se vopsească șaten și a renunțat la blond. Aceasta a apelat la un specialist care a transformat-o radical. Cântăreața a adăugat la fotografiile postate: „M-am întors la culoarea mea naturalăăă ? vă place? #newlook @stratulatsorin ?”.

Mira, schimbare radicală de look! Artista a renunțat la blond
Instagram

Internauții nu au ezitat să-i lase comentarii, au complimentat-o și i-au adus numai cuvinte de laudă, precum: „Păi regina naturaleții. Cum să nu ne placă”, „Doamne, cât de frumos e”, „Îmi place foarte mult”, „Ești magnifică, iubireeeee”, „Doamne, ador! Îți stă genial”, „Mai bine ca înainte”, „Te-ai întors la culoarea ta naturală care te prinde cel mai bine”, „Ești superbă cu acest șaten rece. Mă duce cu gândul la un șaten glaciar” etc. Alții au fost dezamăgiți de schimbarea pe care a făcut-o Mira, transmițându-i că ar fi mult mai bine dacă ar reveni la look-ul precedent: „Era mai bine blond” etc. Au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat pe Instagram.

Reclamă

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro