Mira, pe numele său real Maria Mirabela Cișmaru, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe la ora actuală din țara noastră. Încă din copilărie, artista a cochetat cu muzica. A avut-o drept model pe mama sa. Cariera Mirei s-a conturat foarte mult în anul 2012, atunci când a participat la „Vocea României”, unde s-a făcut, fără doar și poate, remarcată.

După cum bine știți, în urmă cu câteva zile, Mira a aflat că este depistată pozitiv Covid, motiv pentru care s-a carantinat în superba sa casă și a fost nevoită, astfel, să anuleze vacanța pe care o avea planificată de ceva timp în Maldive.

Mira, în al nouălea cer

În cursul zilei de ieri, Mira a postat la story mai multe fotografii în care părea extrem de fericită că se află în ultima zi de carantină, dar și de faptul că a primit cel mai delicios și special pachet cu mâncare. Ei bine, nu orice mâncare, astfel încât a fost gătită chiar de bunica lui Mihai Bendeac. Emoționată peste măsură și extrem de fericită, Mira i-a trimis pe Instagram un mesaj bunicii lui Bendeac.

Mira, emoționată până peste cap de cadoul primit de la bunica lui Bendeac! Cu ce a surprins-o femeia pe artistă
Instagram

„N-o să vă vină să credeți că am primit pachet de la bunica lui Mihai. Fetelor, deci cu story-urile astea, gata…Mihai, oficial, îți găsesc nevastă. Eu nu, dar… […] Să vă prezint meniul: avem negresă, avem musaca. Doamne, cum arată! Am ciorbiță aici și nu știu ce e aici. Trebuie să desfac. Ca să ne înțelegem: mâncarea cu mazăre este una dintre preferatele mele. N-am vorbit, nu i-am spus, deci universul a complotat. Mihai, fii atent, video-ul ăsta trebuie să-l arăți lui mamaie. […] Îi pun cele mai bune gânduri. La Arsenie mă duc pentru ea…îi mulțumesc din inima asta mică pentru gestul ăsta”, a declarat Mira pe Instagram.

Bunica lui Mihai Bendeac nu a ezitat să îi răspundă artistei, astfel încât i-a transmis următorul mesaj: „N-am oboist, făcând mâncare. Am făcut-o cu plăcere. […] Când o faci din inimă, îți iese.

Mira este conștientă de faptul că aspectul fizic vine ca o completare în fața talentului. Datorită acestui lucru, Mira acordă o atenție deosebită alimentației și sportului.

„Țin foarte mult la aspectul fizic și am grijă la alimentație. Mă bazez pe asta pentru a avea un stil de viată sănătos, însă ca să găsești echilibrul, alimentația trebuie îmbinată cu sportul. Recunosc că nu fac foarte mult sport, pentru că nu am foarte mult timp liber la dispoziție, dar fac mișcare de câte ori am ocazia, printre filmări, studio și concerte”, a declarat Mira în exclusivitate, într-un interviu, conform slab sau gras.ro.