Chiar și pentru cele mai cunoscute vedete de la noi, mediul online este o provocare

Mira este una dintre cele mai ascultate și îndrăgite artiste de la noi. De câțiva ani, vedeta scoate hit după hit și mereu este în topuri. Recent, celebra cântăreață a fost invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, moderat de Mihai Morar. Artista a dezvăluit că în momentul în care a început să folosească aplicația de socializare, a întâmpinat foarte multe dificultăți și nici nu o atrăgea foarte mult.

Cum a început Mira să utilizeze TikTok

La cei 27 de ani, vedeta și-a făcut un nume în industria muzicală din România. În cadrul emisiunii online la care a fost invitată, ea a făcut mai multe destăinuiri despre cariera sa, dar și despre relația cu Levi. Totodată, un subiect abordat de către artistă a fost legătura dintre TikTok și Levi. Se pare că Mira și-a cunoscut jumătatea tocmai pe celebra rețea de socializare.

„Scrolam pe TikTok și la un moment dat îmi apăruse un băiețel, care vorbea despre tot felul de subiecte interesante. Și am zis să îl urmăresc, mi se părea că seamănă cu Justin Bieber.

Eu eram în perioada în care citeam foarte multe cărți. După ce i-am dat follow, mi-a apărut din nou pe feed. M-am gândit că dacă îl întreb de cărți, știe sigur ce să îmi recomande”, a dezvăluit Mira.

@diana.blogger #tiktok #fyp #romania #bucurestiromania🇷🇴 #viral #chisinaumoldova #dianablogger ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Cine a îndemnat-o pe vedetă să folosească aplicația

De la debutul TikTok-ului în România, cântăreața nu a fost extrem de atrasă de ceea ce se întâmpla pe platformă. Însă, datorită iubitului ei, Levi, Mira a încercat să se adapteze tot mai mult, cu toate că nu înțelegea ce se întâmpla mai exact acolo și ce era atât de interesant.

„Pe TikTok acum stau strict să văd challenge-uri noi sunt, ce pot să fac. La început nu înțelegeam deloc TikTok-ul, mi se părea groaznic. Dar cam pe orice platformă, Levi m-a încurajat să petrec timp, pentru că este în scop de job. Face parte din meseria mea”, a mai adăugat artista.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii