Artista a recunoscut faptul că a fost complexată de unele aspecte ale corpului, dar a învățat să își accepte și defectele.

Mira se numără printre artistele extrem de active în mediul online, așa că nu ezită să împărtășească cu fanii fiecare moment din viața sa, fie că e vorba de cea personală sau profesională. De această dată, internauții au întrebat-o dacă a existat în viața ei, o perioadă în care să aibă un complex fizic. Extrem de sinceră, artista a mărturisit că a trecut și prin această etapă. Odată cu trecerea anilor, a învățat să se accepte. 

Mira are o malformație din naștere

Artista le-a povestit fanilor că a avut o perioadă în care a fost complexată de noadă, care era mult mai proeminentă.

Mira a povestit că mereu a fost slabă, iar acest lucru a făcut și mai vizibil complexul său. Situația este cauzată și de o malformație din naștere.

@flory_floo #vaidaflorentina #foryoupage #foryou ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Am fost multă vreme complexată de noada fundului. Este destul de proeminentă, pentru că sunt slabă. Am și o malformație din naștere și atunci este mai proeminentă și multă vreme am fost complexată, cu atât mai mult cu cât punea un băiat mâna și multă vreme m-am simțit complexată de chestia asta și ăsta e corpul meu, n-am ce să fac”, a povestit Mira.

Mira a învățat să își iubească corpul așa cum este. De-a lungul timpului, artista a fost criticată pentru sânii mici. Deși are resursele financiare să apeleze la ajutorul medicului estetician, nici nu vrea să audă de așa ceva.

„M-am înfoiat, deja ați întrecut măsura. Am primit prea multe mesaje în care spuneți că am sânii cât o lămâiță, cât o mandarinuță.

Chiar nu am atât! Era cât o grefă, sincer. Nu oi fi cea mai dotată din lumea asta, dar am. Îți faci treaba cu ele. Nici nu vreau să mă umflu!”, a fost mesajul artistei pentru cei care o critică pentru aspectul fizic.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.