Mira a primit un nou membru în familia sa, o pisicuță pe nume Ola. Cu toate că a îndrăgit-o instant, s-ar putea să sufere de o alergie în preajma sa. Cum se simte cântăreața după ce a apărut micuța.

Mira și partenerul ei, Levi Elekes și-au luat o pisică care să le fie alături. Cântăreața nu l-a uitat pe Pablo, dar a ales să treacă peste și să-i ofere unui alt animăluț iubirea necondiționată de care dispune. Din păcate, odată cu apariția pisicii, o alergie i s-a activat și au început simptomele.

Aceasta a mai avut pisici și știe că nu este alergică la ele și speră să fie altceva. Mira a început să tușească de când a apărut Ola în casă, astfel că s-a programat pentru un consult medical. Până sâmbătă stă cu inima strânsă și abia așteaptă să afle motivul simptomelor ei. Totodată, le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online.

„Cred că am o alergie și nu vreau să am o pisică. De ieri tușesc, sunt distrusă. Abia aștept să merg la doctor. Sâmbătă m-am programat la alergolog și până atunci nu știu ce să fac. Sunt panicată. Am mai avut pisici, de ce nu am mai pățit asta până acum? E foarte ciudat. Voi ați avut cazuri sau știți pe cineva? Să tușești dacă ai alergie. Poate e ceva de sezon și am alergie la ceva, dar tușesc de când este Ola, de ieri.”, a spus Mira pe InstaStory.

Social media

Mira și-a luat o nouă pisică

Deși a rămas cu amintirea pisicii sale, Pablo care a murit în urmă cu aproape doi ani, a primit un nou membru în familia sa. Cântăreața încurajează adopția, ea iubește aceasta rasă și nu a putut renunța. Mira s-a atașat de Ola și a prezentat-o fanilor săi.

„După ce a murit Pablo am rămas cu “sechele” ca sa zic așa. Doar oamenii care au animale înțeleg cel mai bine când zic asta. Nu mi-am mai dorit pana de curând animale din frica de a nu suferi iarăși o pierdere, mi-am dat seama in schimb ca nu despre asta e vorba si mi-am deschis din nou inima.
Știu ca veți zice ca cel mai frumos gest ar fi sa adopți, sunt total de acord, însă am rămas cu o sensibilitate pentru aceasta rasă așa ca nu mă judecați, oricum iubesc animalele enorm și oricare îmi iese in cale sunt acolo sa le ajut.
Astfel fiind spuse, ea este OLA”, a scris Mira pe contul ei de Instagram.