Mira a dezvoltat o alergie de când a apărut pisica sa, Ola.

Mira a primit un nou membru în familia sa, o pisicuță pe nume Ola. Cu toate că a îndrăgit-o instant, s-ar putea să sufere de o alergie în preajma sa. Cum se simte cântăreața după ce a apărut micuța.

Mira și partenerul ei, Levi Elekes și-au luat o pisică care să le fie alături. Cântăreața nu l-a uitat pe Pablo, dar a ales să treacă peste și să-i ofere unui alt animăluț iubirea necondiționată de care dispune. Din păcate, odată cu apariția pisicii, o alergie i s-a activat și au început simptomele.

Aceasta a mai avut pisici și știe că nu este alergică la ele și speră să fie altceva. Mira a început să tușească de când a apărut Ola în casă, astfel că s-a programat pentru un consult medical. Până sâmbătă stă cu inima strânsă și abia așteaptă să afle motivul simptomelor ei. Totodată, le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online.

„Cred că am o alergie și nu vreau să am o pisică. De ieri tușesc, sunt distrusă. Abia aștept să merg la doctor. Sâmbătă m-am programat la alergolog și până atunci nu știu ce să fac. Sunt panicată. Am mai avut pisici, de ce nu am mai pățit asta până acum? E foarte ciudat. Voi ați avut cazuri sau știți pe cineva? Să tușești dacă ai alergie. Poate e ceva de sezon și am alergie la ceva, dar tușesc de când este Ola, de ieri.”, a spus Mira pe InstaStory.

Social media

Mira și-a luat o nouă pisică

Deși a rămas cu amintirea pisicii sale, Pablo care a murit în urmă cu aproape doi ani, a primit un nou membru în familia sa. Cântăreața încurajează adopția, ea iubește aceasta rasă și nu a putut renunța. Mira s-a atașat de Ola și a prezentat-o fanilor săi.

„După ce a murit Pablo am rămas cu “sechele” ca sa zic așa. Doar oamenii care au animale înțeleg cel mai bine când zic asta. Nu mi-am mai dorit pana de curând animale din frica de a nu suferi iarăși o pierdere, mi-am dat seama in schimb ca nu despre asta e vorba si mi-am deschis din nou inima.
Știu ca veți zice ca cel mai frumos gest ar fi sa adopți, sunt total de acord, însă am rămas cu o sensibilitate pentru aceasta rasă așa ca nu mă judecați, oricum iubesc animalele enorm și oricare îmi iese in cale sunt acolo sa le ajut.
Astfel fiind spuse, ea este OLA”, a scris Mira pe contul ei de Instagram.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.