Tânără și cu o carieră de succes, Mira se bucură la maxim de fiecare moment al vieții sale. Iubește și este iubită, iar pe plan financiar se pare că nu stă rău deloc. 

Vedeta și-a încântat fanii cu o postare pe rețelele de socializare. După multă muncă, în sfârșit a reușit să-și cumpere mașina mult visată.

Mira: ,,Super recunoscătoare pentru tot

Alături de iubitul ei, vedeta a postat mai multe fotografii pe pagina ei de Facebook. Ele au fost însoțite de un mesaj emoționant.

Facebook

,,Noul membru al familiei ? super recunoscătoare pentru tot.
Am plans de fericire când am condus-o astăzi, fiindcă am realizat că in urma muncii am reușit să fac cam tot ce mi-am dorit vreodată ?? Nu uitați că după munca… și rasplată ♥️”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Cum s-a cunoscut Mira și Iubitul ei

La capitolul dragoste, vedeta trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. În urmă cu doar câteva luni, ea și Levi Elekes au devenit un cuplu.

„Eram cu cărțile, eram în perioada în care citeam și simțeam că găsesc niște răspunsuri. Eu mă uitam pe Tiktok și la un moment dat îmi apăruse un băiețel, care vorbea despre tot felul de subiecte motivaționale.

social media

Și am zis ia să-l urmăresc, mi se părea că seamănă cu Justin Bieber, erau niște vlogguri vechi. M-am uitat pe profil fugitiv și nu-mi dădeam seama dacă e doar o persoană sau mai multe.

Era mic de tot, alteori era un om mai mare, dar nu am dat importanță, i-am dat follow și atât.

Și la un moment dat, îmi apare din nou pe feed și m-am gândit să-i dau mesaj și să-l rog să-mi recomande niște cărți”, a povestit Mira, în cadrul unui podcast.