Oana Roman le-a dat fanilor săi o veste care i-a luat prin surprindere.

Oana Roman a atras atenția fanilor ei din mediul online după ce a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta. Se pare că mama sa, Mioara Roman,  început să petreacă timp în compania unui bărbat care, de asemenea, se află la același centru la care se află și femeia. Fericită nevoie mare pentru că mama sa pare să radieze din nou de fericire, vedeta a postat la InstaStory o imagine în care i-a surpins pe cei doi purtând o discuție.

Mioara Roman a divorțat de fostul soț, Petre Roman, în urmă cu câțiva ani. După un mariaj de mai bine de 3 decenii, cei doi și-au spus adio, însă, din nefericire, nu în termeni foarte amiabili. În prezent cei doi nu păstrează legătura, iar prima și ultima dată în care s-au văzut după divorț a fost la nunta fiicei lor, Oanei Roman, moment în care spiritele au fost destul de tensionate în familia Roman.

Mioara Roman, surprinsă de fiica ei în compania unui bărbat

Mioara Roman își petrece viața la un centru special pentru oameni cu nevoie ca ale sale. Are parte de toate condițiile necesare pentru a duce o viață liniștită, iar fiica sa, Oana Roman, o vizitează ori de câte ori are ocazia. Astăzi a fost una din acele zile, așa că a mers la mama sa pentru a petrece timp de calitate împreună. Când se aștepta mai puțin, Oana Roman a avut parte de o surpriză, pentru că a surprins-o pe mama sa discutând cu unul dintre bărbații care își trăiesc vârsta a treia la același centru.

„Cea mai tare veste a zilei. Mama are un prieten de conversație la centru. Pare foarte fericită!”, a postat Oana Roman pe Instagram, alături de o fotografie.

Mioara Roman și-a refăcut viața alături de un alt bărbat? Chiar Oana Roman este cea care a dat-o de gol pe mama sa: „Pare foarte fericită”

 

Oana Roman, supărată pe tatăl său

După ce Mioara și Petre Roman au decis să divorțeze, fostul premier și-a refăcut viața la scurt timp după despărțire cu o femeie mai tânără decât el. Din acel moment, relația dintre el și Oana Roman s-a răcit, bărbatul alegând să se distanțeze de fosta sa familie. Singura dată în cre fosțtii soți s-au întâlnit după ce au divorțat a fost la nunta fiicei lor, ocazie cu care s-au născut noi sentimente de frustrare și tristețe în sufletul soției lui Marius Elisei.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare”, a povestit Oana Roman în urmă cu doar câteva luni în cadrul unui interviu.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.